Sinpaş'tan Türkiye'de bir ilk!

Sinpaş'tan Türkiye'de bir ilk!

TÜRKİYE’DE İLK KEZ DOĞA İLE MİMARİ GÖKYÜZÜNE UZANIYOR

22 Eylül 2017 - 11:01 - Güncelleme: 26 Eylül 2017 - 11:32

Sinpaş Gökorman Projesi ile Doğayı gökyüzüne taşıyor



Gökorman” her mevsim renk değiştiren özgün ve doğal mimarisiyle ve evinizden dokunacağınız ağaçlarıyla yepyeni bir yaşam deneyimi sunuyor. Sinpaş’ın Anadolu Yakası’ndaki 18. projesi “Gökorman”, Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı’nın yanı başında yükseliyor. 

1+1 daireden 4+1 daire tipine kadar farklı yaşam seçenekleriyle planlanan, Çekmeköy Ümraniye aksındaki Gökorman’da yeşilin doğayla uyumunu yakalayacaksınız. Ağaçlarla çevrili katları, ahşap balkonları ve şeffaf odalarıyla gökyüzüne uzanan Gökorman’da ister teraslı ya da bahçeli evinizde ister şeffaf odalı geniş balkonlu evinizde ormana karşı yaşamanın keyfini tadacaksınız.


420 konuttan oluşan projede doğal rekreasyon alanları ile Anadolu yakasının kalbinde kentli kimliğinizin yanında doğaya ne kadar yakın olduğunuzu hissedeceksiniz. Dış cephesindeki yüzlerce ağaç ve binlerce bitki grubuyla tonlarca oksijen üretecek “Gökorman” la Anadolu yakası nefes alacak.

Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselecek proje; Ataşehir’e 10 dk, Ikea’ya 4 dakika, Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe hattındaki yapımı planlanan metro durağına ise sadece 4 dk mesafede. Köprü ve otoyol bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen lokasyonu ile İstanbul Anadolu yakası konut projeleri içinde yatırımınız için ideal bir yaşam seçeneği sunuyor.
 

Bu haber 1041 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...