Sur Yapı Tempo City projesinin 5 ayda yüzde 45'i satıldı!

Sur Yapı Tempo City projesinin 5 ayda yüzde 45'i satıldı!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Tempo City projesinin 5 ayda yüzde 45'i satıldı.

31 Ekim 2017 - 20:52

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Tempo City projesinin 5 ayda yüzde 45'i satıldı. 200 milyon TL yatırım değeri ile yükselen Tempo City projesi 2 blokta 217 adet daireden meydana geliyor.
 
36 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Tempo City projesinde 17 adet ticari ünitede yer aluyor. Projede  rezidanslar 61 ila 193 metrekare arasında dizayn edildi. 
 
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, proje hakkında açıklamalar yapan Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener; "Kağıthane Cendere yolunda hayata geçirdiğimiz Tempo City projemiz merkezi lokasyonu ile genç ve dinamik bir proje. Hareketli yaşamı tercih edip şehir merkezinden uzaklaşamayanların yeni adresi olmaya aday Tempo City oturumcu ve yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. İstanbul'un Kağıthane, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer gibi ilçelerinden yoğun talep aldığımızı söyleyebilirim. İstanbul'un yanı sıra Ankara, Adana, Tekirdağ, Çorum, Manisa gibi illerden de yatırımcı alan projemiz yabancı yatırımcıların da odağında" dedi. 
 
Web: tempocity.com.tr

Bu haber 1176 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...