New York Manzaralı Gucci Penthouse Daire Aklınızı Alacak

New York Manzaralı Gucci Penthouse Daire Aklınızı Alacak

Rüyalar ülkesi dense de artık Amerika'da milyonlarca açlık sınırında yaşayan insanlar var

09 Nisan 2016 - 05:51

Rüyalar ülkesi dense de artık Amerika'da milyonlarca açlık sınırında yaşayan insanlar var. Fakat parası olana her yer Paris. Şimdi size New York’un Güzelliğini Ayaklar Altına Seren: “Gucci Penthouse” daireden bahsetmek istiyoruz.



New York ya da eski adıyla New Amsterdam, her döneme damgasını vurmuş kusursuz güzellikteki bir şehirdir. Adına şarkılar yazılan New York; Özgürlük Heykeli, Central Park, Empire State ve Times Meydanı gibi güzellikleriyle bütün övgüleri sonuna kadar hak ediyor.



Elbette ki New York şehrinin bu görkemli manzarasına, enfes şampanyalarla dolu bir New York gecesi sunan Champagne Suite gibi lüks otellerin ihtişamlı odalarında şahit olabileceğiniz gibi, büyük metropolün kalbinde yer alan güzeller güzeli bir çatı katında da bir ömür boyu bu güzelliğe tanıklık edebilirsiniz.



New York’a aşık olan Allegra ve Alessandra Gucci tarafından satın alınan ve Gucci Penthouse adı verilen çatı katı dairesi de bu hayali gerçekleştirmek isteyenler için kusursuz bir rüya olabilir. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan bu “Amerikan Rüyası’na” birlikte daha yakından göz atalım.

İşte karşınızda New York’un eşsiz güzelliğini ayaklar altına seren Gucci Penthouse!
Gucci’nin Gösterişli Tarzını Yansıtan Çatı Katının Tasarımı
Hayallere sığmayan New York şehrinin kusursuz bir kesitini sunan Olympic Tower binasının 50 ve 51. katlarını işgal eden bu dubleks çatı katı dairesi ile hiçbir yerde rastlayamayacağınız güzelliklere şahit olabilirsiniz. Renkli camlarla kaplı bir gökdelende yer alan Gucci Penthouse, en az New York’un en pahalı çatı katı daireleri kadar kusursuz bir manzara sunmaktadır. 880 metrekarelik yaşam alanına sahip olan bu olağanüstü çatı katının zeminden tavana 28 adet penceresi, New York’un en güzel kesimlerinden birinin manzarasını sahiplerinin gözleri önüne sermektedir.
Gucci Penthouse’nin Aklınızı Başınızdan Alacak Olanakları
İki kattan oluşan bu kusursuz yapı, sunmuş olduğu olanaklarla da birçok güzelliği sahipleriyle buluşturuyor. Gösterişli ve çok renkli mobilyaların yanı sıra modaya uygun dizaynıyla da eşsiz bir dairenin mükemmel bir örneği olan Gucci Penthouse; özel bir asansör ve merdivenler ile erişimi sağlanan sekiz adet yatak odasına, kıyafet odasının da yer aldığı bir kral dairesine, sevimli bir jakuziye de ev sahipliği yapıyor. Olympic Tower’daki Gucci Penthouse, New York’un kalbinde ayaklarınızı yerden kesecek bir ev olan Walker Tower’in çatı katını her açıdan gölgede bırakacak gibi görünüyor.
New York’un Güzelliklerini Gözler Önüne Seren Çatı Katının Fiyatı
Dünyanın merkezi New York’u kanatlarınızın altına almanızı sağlayacak Gucci Penthouse, ahşap panelli kütüphanenin, kireçtaşından oluşturulmuş şöminenin ve iki adet iyi dekore edilmiş mutfağın yer aldığı muhteşem bir yapıdır. New York, Manhattan’ın göbeğine konumlandırılmış bu lüks ev 45 milyon dolarlık fiyatıyla emlak piyasasına sunuluyor olsa da 7 milyon dolarlık indirim ile bu şahane eve 38 milyon dolara sahip olabilirsiniz.

Bu haber 1536 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...