Endeksa ve Realty World Türkiye’den işbirliği!

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

12 Şubat 2018 - 20:26

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com, dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye ile işbirliği yaptı. İşbirliği ile Realty World Türkiye ofisleri özel koşullarla Endeksa üyeliğinden yararlanacak.

 

2005'ten beri Türkiye‘de faaliyet gösteren Realty World Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş., profesyonel gayrimenkul hizmetlerine ihtiyaç duyan Türk tüketicisine franchise ofisleriyle gayrimenkul danışmanlık hizmetleri veriyor.

 

2006, 2007 ve 2008 yıllarında Realty World Dünya Kongresinde en hızlı büyüyen marka ödülünü kazanan Realty World Türkiye, 2007'den bu yana Garanti Koza Grubu bünyesine katılarak sektörde daha güçlü bir konuma geldi.

 

"Ofislerimiz hizmetini farklılaştırıyor"

 

İşbirliği için açıklamada bulunan Realty World İcra Kurulu Üyesi Özden Efeoğlu, “Ofislerimiz Endeksa teknolojisi sayesinde konut değerlerine anında ulaşacak. Mahalle, hatta apartman bazında daha önceki verileri görecek, karşılaştırma yapabilecek ve vatandaşa en doğru bilgiyi aktaracak. Endeksa’nın gelişmiş teknolojisinin ofislerimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi. 

 

"Endeksa teknolojisinden yararlanacak"

 

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, Realty World Türkiye işbirliği ile Endeksa‘nın hizmet ağını daha da geliştirdiklerini ifade ederek firmanın teknolojisi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

 

“Endeksa.com gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanıyor. Sisteme herhangi bir konutun konum ve özelliklerini girenler piyasa değerine anında ulaşıyor. Endeksa veritabanı, Türkiye genelinde faaliyet gösteren Endeksa değerleme uzmanlarının tüm illerde yaptığı araştırmalarla anlık olarak güncelleniyor. Bu bilgiler öncelikle analiz ediliyor, tutarlılık ve doğruluk kontrollerinden geçiriliyor. Yeterli güvenilirlik düzeyine ulaşmayan veriler analizlere dahil edilmiyor. Ardından, Endeksa makine öğrenimi yöntemlerini kullanarak düzenli aralıklarla bölgesel düzeyde değer tahmin modelleri inşa ediyor. Bu modellerle kullanıcının girdiği kriterlere göre değer tahmini yapılıyor. Endeksa kullanıcıları, il, ilçe, mahalle ya da daha dar ölçekte konut satış ve kira değerlerine anında ulaşıyor, zaman içindeki değer değişim trendlerini de inceleyebiliyor.”

 

Bu haber 791 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...