Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz Garanti’nin reklam filminde...

Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz Garanti’nin reklam filminde baba - kız rolünde

20 Nisan 2018 - 18:29

Ünlü oyuncu Engin Günaydın ve son dönemdeki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Dilan Çiçek Deniz, Garanti Bankası’nın yeni reklam filminde eğlenceli bir hikayeyi ekranlara taşıyor. 


Yeni reklam filminde Engin Günaydın, nostaljik bir babayı canlandırırken, Dilan Çiçek Deniz de Engin Günaydın’ın yenilikçi ve enerjik kızını canlandırıyor. Filmde neşeli ve teknoloji tutkunu bir karakter olarak rol alan Dilan Çiçek Deniz, teknolojiye mesafeli olan babası Engin Günaydın’a Ugi ile birlikte teknolojiyi sevdirmeye çalışıyor. Ayhan Sabit karakterini canlandıran Engin Günaydın ise, eskiye duyduğu özlemi her fırsatta dile getiren babayı oynarken, “moda geçici, kalite kalıcıdır” gibi komik ve eğlenceli diyaloglarla karşımıza çıkıyor. Zor durumda kalan insanların yardıma koşan sevimli yapay zeka Ugi de Dilan Çiçek Deniz ile keyifli bir arkadaşlık hikayesiyle ikiliye katılıyor. 


Engin Günaydın, Garanti’nin konuşan Ugi’siyle neden atışıyor?


Yaptığı doğaçlamalarla set ekibine de keyifli anlar yaşatan Engin Günaydın, teknolojiye alışamayan bir baba rolüyle izleyicileri ekranları başına kilitlemeye hazırlanıyor. Garanti’nin teknolojiyi sevdiren kahramanı Ugi ile Ayhan Sabit’in atışmalarının eğlenceli bir mücadeleye dönüştüğü reklam film serisinde, Ayhan Sabit’in dijital yeniliklere karşı pes edip etmeyeceği merak konusu olacak. Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Duygu Sabit ile yakın dost olan Ugi, hayatı kolaylaştıran bankacılığın son teknoloji çözümlerini Ayhan Sabit’e beğendirmeye çalışacak. 


Sinema filmi gibi okuma provaları yaptılar


Garanti’nin yeni reklam kampanyasında artık uçan ve konuşan bir robot olan Ugi’yi karizmatik ses tonuyla oyuncu Berk Hakman seslendiriyor. Reklam filmlerinin yönetmen koltuğunda ise “Aile Arasında” filminin yönetmeni Ozan Açıktan oturuyor. Engin Günaydın ile Ozan Açıktan’ın daha önce Aile Arasında filmindeki birlikteliklerinin reklam filmi çekimlerine de yansıdığı görülüyor. Reklam filminin hazırlık aşamasında, sinema filmindeki gibi okuma provaları yapılırken, tüm ekibin setteki yüksek enerjisi reklam filmine de yansıyor. 


Engin Günaydın – Ayhan Sabit: Bir tekstil firmasında üretim müdürü. Eski değerleri yaşatmaya çalışıyor. Kıyafet konusunda da yeni trendlere karşı.“Moda geçici kalite kalıcıdır” felsefesine sahip. Teknolojiden hiç anlamıyor. 

Dilan Çiçek Deniz - Duygu Sabit: Stilist. Güzel sanatlardan mezun. Adeta stilist olmak için doğmuş. Tarz giyiniyor. Ugi en yakın arkadaşı. Aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni.

Bu haber 2851 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...