Ev dekorasyonu yaparken dikkat edilecek hususlar ve ev dekorasyon...

Ev dekorasyonu yaparken dikkat edilecek hususlar ve ev dekorasyon örnekleri

Ev dekorasyonu tek bir bölüm değil girişten salona, banyodan yatak odasına kadar tam bir bütün halindedir. Ev dekorasyonuna özen gösterilmesi ve tüm alanların birbiri ile uyum içerisinde olması gerekmektedir. Aksi taktirde evin her odası birbirinden ayrı bir dünya gibi görünecek ve ortaya çıkan bu sonuç sizi uzun vadede mutlu etmeyecektir.

06 Şubat 2018 - 23:24 - Güncelleme: 07 Şubat 2018 - 12:18

Ev tasarımınızı yaparken en ince ayrıntıya kadar dikkat etmeli ve aldığınız her objenin gerek renk gerekse doku bakımından birbiri ile uyum içerisinde olmasına özen göstermelisiniz. Fakat aldığınız eşyaların birbiri ile uyum içerisinde olmasını sağlarken işlevselliğini arka plana atmamayı da ihmal etmemelisiniz.


Ev dekorasyonunuzda alacağınız tüm soyunma dolabı, kanepe ve masa gibi eşyaların birbiri ile uyum içerisinde olmasına özen gösterirken evinizin genişliğine göre seçim yapmaya da özen göstermelisiniz. Küçük bir ortam için gereğinden büyük objeler seçmeniz mekanı daraltmak ile kalmayacak aynı zamanda uzun süreli kullanımlarda zamanla bunalmanızı sağlayacaktır. Evinizin dar alanları arasında yer alabilecek yatak odanızın olmazsa olmazları arasında yer alan yatak ve soyunma dolabı seçiminiz alanın haddinden fazla daralmasını sağlamış ise mekandaki derinlik algısından faydalanabilmek için büyük ayna kullanmayı tercih etmelisiniz. Duvarda kullanacağınız büyük aynalar sayesinde hem yatak odanız daha geniş görünecek hem de yer kaplamamış olacaksınız ki yatak odalarının geniş olması diğer odalara göre daha önemlidir.


Ev dekorasyonunuzda tam olarak kararlı değilseniz bu durumda daha modern tasarımlardan faydalanabilmek ve fikir alabilmek için kısa araştırma yeterli olacaktır. Ev dekorasyonunuz için her ne kadar farklı fikirlere göz atacak olsanız da evin içerisinde uzun zaman geçirecek kişi sizsiniz. Bu neden ile tam olarak bir kişiye bağlı kalmak istediğiniz sonucun ortaya çıkmasını sağlamayacaktır. Tam aksine bu kişilerin evlerinde uyumu nasıl yakaladığına dikkat etmeli ve aldığınız tüyoları kendi ev dekorasyonunuzda uygulamalısınız. Üstelik home ofis olarak çalışacak olan kişiler için vazgeçilmez parçalar hakkında da kısacık bir araştırma ile evinizle uygun olacak dekoru bu alanda da yakalayabilirsiniz.


Evinizde çelik dosya dolabı ile farklı dekorasyon örneklerine imza atabilir ve mükemmel tasarımlar gerçekleştirebilirsiniz. Küçücük alanlarda yapacağınız ufak dokunuşlar ile evinizde kendinize mini bir ofis hazırlamanız dahi mümkün. Üstelik evde çalışan kişiler için huzurlu bir ortamın yakalanması vazgeçilmezdir. Eğer güzel bir ev tasarımının içerisinde ofisinizi de hayal etmek istiyorsanız farklı ufak dokunuşunuz ve doğru parçalar ile bütçenizi çok aşmadan kişisel tarzınıza uygun ofisinizi evinizde hazırlayabilirsiniz. Üstelik mini çelik dosya dolap modelleri ile özel dosyalarınızı güven içerisinde saklayabilir ve ofis hakimiyetinizi evinizde de olması gerektiği gibi kurabilirsiniz. Üstelik dosya dolapları her türlü olumsuz duruma karşı tam koruma sağlamaktadır. Çünkü dosya dolaplarınızı evdeki kişilerin karıştırmaması için özel kilitlerden yardım alabilirsiniz.


Bu haber 3918 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...