EvlaPark Seyir Maltepe’de yaşam başladı

EvlaPark Seyir Maltepe'de yaşam başladı

Kiptaş güvencesiyle Maltepe’de hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri projesinde yaşam başladı. Projede 2+1’den 4+1’ e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor…

23 Kasım 2017 - 22:23

Kiptaş güvencesiyle Föy İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri projesinde yaşam başladı. 5 bloktan oluşan Evla Park Seyir Evleri projesinde toplam 180 adet konu yer alıyor.

Projede büyüklükleri 111 metrekare ile 192 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Evla Park Seyir Evleri Maltepe projesinde 2+1 ve 4+1 konutların satışları tamamlandı, sadece sınırlı sayıda 3+1 konutların satışı devam ediyor.

Evla Park Seyir Evleri fiyatları satışı devam eden 3+1 dairelerde 910 bin TL’den başlıyor 1 milyon 182 bin TL’ye kadar yükseliyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan Kiptaş Evla Park Seyir Evleri projesinde yüzde 25 peşinatla da konut sahibi olunabiliyor.

Buna göre yüzde 25 peşinat veriliyor konut bedelinin kalan yüzde 75’i ise banka kredisi ile ödeniyor.

Marmara Denizi, İstanbul ve Adalar manzarasına hakim; 12 bin 300 metrekare alan üzerine hayata geçen Föy İnşaat Evla Park Seyir Evleri projesi ; panoramik deniz manzarası, yanı başında yer alan Süreyya Paşa Ormanı ve 63 bin metrekare yeşil alana komşu lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Bu haber 1336 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...