Faizsiz Araba Almanın Yolları

Faizsiz Araba Almanın Yolları

17 Temmuz 2019 - 14:20


Günümüzün ön planda olan konularından biri de faizsiz arabaalmaktır. Çeşitli otomobil ve banka şirketlerinin yanı sıra İslami olarak bilinen yöntemlerden teminatlı ve senetli yöntemler önerilmektedir. Bu yollarda özel kuruluşlar devreye girerek İslami yollar baz alınmaktadır. Özel kuruluşları tercih ediyorsanızfaizsiz araba almak için önerilen kuruluşlar Emin otomotivleri olarak bilinmektedir.

Özel Kuruluşlar

Emin Otomotiv 

Faizsiz araba almak isteyenlerin gelmesi gereken yerlerden biri olan Emin Otomotiv peşin ve taksit yollarıyla insanların gözdesi olmaktadır. Bu özel kuruluşta insanlar araba almak istediğini bu kuruluşa beyan ederek fiyat olarak düşündükleri miktarı otomotiv şirketine belirtirler. Belirttikten sonra bu miktarı nasıl bir şekilde ödeneceği, kaç aya bölüneceği gibi ödeme şekilleri oluşturulur. Şöyle söyleyecek olursak eğer 40.000 TL’lik faizsiz bir araba almak istiyorsanız ayda 1.000 TL ödeyecekseniz 40 ay sonra ödeme işleminiz bitmektedir. 

Senet İşlemi

Ancak bu işlemde güvenirliği sağlamak faizsiz araba almakiçin senet imzalanarak karşılıklı güven oluşturulur. Hangi aylarda ve ödenmesi gereken miktarlar senette belirtilerek kişiler tarafından imzalanır. Bu işlemlerde peşin veya taksit yollarıyla faizsiz araba alınmakta aynı işlem ev alımda da gerçekleştirilmektedir.

Faizsiz Araba Almak İçin Markalar

Ford

Ford Fiesta da 24 bin TL’yi 20 vadeli faizsiz kredi desteği sunarak 18 bin TL’ye 18 ay faizsiz araba alım fırsatı sunmaktadır. Aynı zamanda C.Max, Ford FocusKuga ve Galaxyiçin ise 24 bin TL 20 ay vadeli faizsiz arabaalınmaktadır.

Hyundai

Faizsiz araba Hyundai’nin i30 modelinde 15 ay vadeli 30 bin TL şeklinde kredi olanağı sağlanarak i10 modelinde 12 bin TL 12 ay vadeli i120 modelinde ise 15 bin TL 15 ay vadeli olacak şekilde faizsiz araba alma hizmete sunulmaktadır.

Opel

Faizsiz araba almak için Opel Astra’da da 12 bin TL 12 ay vadeli, 36 bin TL 12 ay olarak belirlenmiştir. Özellikle Insignia için bu seçenekler de faizsiz araba almak içinönerilmektedir.

Fiat

Fiat araba markasında Fiorino tipindeki araçlarda 30.000 TL’ye varan faizsiz araba almak için kredi seçenekleri faizsiz araba almak isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor.

Faizsiz araba almak istiyorsanız bu seçenekleri kullanarak faydalanabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://blog.birevim.com/faizsiz-taksitle-araba-almak-istiyorum/ linki tıklayabilirsiniz.

 

Bu haber 484 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...