Finansevim 360 Ay 0 Faizle Kira Öder Gibi Ev Sahibi Yapıyor

Finansevim 360 Ay 0 Faizle Kira Öder Gibi Ev Sahibi Yapıyor

Finansevim, 360 ay vade farksız taksitle kira öder gibi ev sahibi yapmaya davet ediyor. Tasarrufa Dayalı Finans sisteminin faizsiz olarak uygulandığı sistemde konut sahibi olmak isteyenler kendi belirleyecekleri taksit miktarı ile ev sahibi olunabiliyor…

07 Mart 2018 - 23:12

Konut edinmede yeni bir sistem daha başladı. Tasarrufa Dayalı Finans Sisteminin faizsiz olarak uygulandığı “Finansevim” ile 360 aya kadar vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. Üstelik konut sahibi olmak isteyenler taksit tutarlarını kendi belirliyor.

Finansevim’de 3 farklı fon bulunuyor. Relax ödeme fonu, vade ortası fonu ve çekiliş fonu. Relax Ödeme Fonunda her ay taksitleri kişinin kendisi belirliyor. Fonu kullanma zamanı geldiğinde parayı dilediğiniz ev, araba ya da başka bir yerde kullanabiliyorsunuz.

Vade Ortası Fonunda ev almak isteyenler öncelikle evin fiyatına karar veriyor. Daha sonra peşinatlı ya da peşinatsız seçeneği tercih ediyor. Aylık ne kadar taksit ödeyeceğinize de karar verdikten sonra konutun teslim tarihi sizin için uygunsa sözleşme imzalanıyor. Bu sistemde taksit ödemeleri sabit oluyor. İsterseniz taksit ödemelerine ara verebilir ya da başka bir modele geçebilirsiniz.

Çekiliş Fonu sisteminde ise herkes ihtiyacı olan fon tutarına karar veriyor. Peşinatlı ya da peşinatsız seçenek tercih ediliyor.

deyeceğiniz taksit tutarını da belirledikten sonra 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84, 96, 108, 120, 180 ve 360 kişilik gruplardan biri seçiliyor.Daha sonra fonu ne zaman kullanacağınız belirleniyor. Son teslim tarihi belirleme ise noter huzurunda yapılan çekilişle belirleniyor. Finansevim ilk etapta Merkez Anadolu şubesi Gebze, Konya ve Yenibosna şubelerinde hizmete başladı. Yılsonuna kadar 20 şubeye ulaşmayı hedefleyen şirket ilk yıl 10 milyon TL yatırım planlıyor.  

Bu haber 2250 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...