Gardrop Seçerken Püf Noktalarına Dikkat!

Gardrop Seçerken Püf Noktalarına Dikkat!

10 Ağustos 2020 - 11:13


 

Yatak odaları ve giyim odalarının dekorasyonunda önemli rol oynayan eşyalardan biri gardrop modelleridir. Seçilen gardırop odanın tamamlayıcı bir parçasıdır. Gardrop; günlük giysilerin, yastık, yorgan ve çarşaf gibi fazlalık eşyaların saklanmasında en büyük yardımcıdır. Hem depolama alanı olması hem de fazlalıkları ortadan kaldırması yönünden gardırop seçerken özenli davranmakta fayda vardır. Ürün yelpazesinin geniş olduğu ve her ev şekline uygun gardırop modellerinin bulunduğu İder Mobilya'da yatak odanıza en uygun ürünü bulmanız mümkündür. Ürünlerin fiyatlarıyla herkesin bütçesine hitap eden İder Mobilya, kullandığı kaliteli malzemeler sayesinde mobilyanızı gönül rahatlığıyla uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

 

Hayatı Organize Eden Gardroplar


 

Gardıroplar sizin kullanım amacınıza göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak; rafları, çeşitli çekmeceleri, askılıkları olan kıyafetlerin düzeninden sorumlu olan büyük dolaplardır. Bazen kıyafetler, yorganlar, yastıklar ve çarşaflar için uygun yer bulmak problem yaratabiliyor. Fakat gardrop sayesinde odada bulunan eşyaların içine yerleştirilmesiyle eşyalar organize edilmiş olur. Bu özellik sayesinde ortalığın dağılması engellenir. Gardrop içlerinin önemli olduğu kadar dış malzemesinin de önemi vardır. Odanıza uygun olarak seçeceğiniz gardırop, odada bulunan diğer mobilyalarla da uyumlu ve kaliteli olmalıdır. Bu sayede odanızın dekorasyonunda bir uyum yakalamış olursunuz. Ayrıca renk seçenekleriyle odanızın dekorasyonunda etkileyici değişiklikler yapmanız mümkün.

 

Hangi Gardırop Sizin için Uygun?

 

Gardırop seçimi genellikle bir kere yapılır ve uzun yıllar boyunca kullanılan mobilyalardandır. Bu nedenle ihtiyacınızı seçimden önce belirlemenizde yarar vardır. Günlük hayatınızda kullandığınız kıyafetler sizin için seçim yaparken önemli kriterlerdendir. Odanızın büyüklüğüne göre bir gardrop seçimi yapmanız gerekmektedir. Ortalıkta göz zevkinizi bozacak, fazlalık eşyalarla kalabalık görüntüden uzaklaşmak için kullanışlı ölçüdeki bir gardırop seçilmesi gereklidir. Ayrıca gardırobun kapaklarının olması nedeniyle odanızda kısıtlayıcı bir engel olmamasına dikkat edilmelidir. Bu gibi durumların önüne geçebilmek için odanızın büyüklüğüne göre sürgülü veya dışa açılan kapaklı gardrop modellerinden de seçiminizi yapmanız mümkündür. Örneğin odanız darsa ve eşyalar arasında fazla alan yoksa seçiminizi sürgülü gardrop modellerinden yana kullanmalısınız. Bu noktada odanızı daha da daraltacak bir model seçimi yapmamanız sizin faydanıza olacaktır. Gardırop seçerken bütçenizi de hesaba katmanız gerekiyor. Bütçenize uygun gardrop modeli seçerken uzun yıllar boyunca sorunsuz olarak kullanabilmeniz için kullanılan malzemenin önemi çok büyüktür. Kullanılan malzemenin kalite oranı eşyaların ömrüyle doğru orantılıdır.

 

Fonksiyonel Gardrop Modeli Seçimi Avantajı

 




Gardırop kullanmanın asıl amacı içine birçok eşyayı sığdırabilmektir. Gardırop içine koyacağınız eşyalarınız fazla ise çok kapaklı gardıroplar sizin için çözümdür. Günlük hayatınızda sürekli takım elbise giyen biriyseniz mutlaka askıları fazla olan bir gardırobunuz olmalıdır. Askıların olması kıyafetlerinizi düzgün bir şekilde yerleştirmenize ve dolabı açtığınızda kolaylıkla aradığınızı bulmanıza yardımcı olacaktır. 3 kapılı gardrop ve 4 kapılı gardrop genç odaların da tercih edilmektedir. Fazla eşyaların depolanması gereken yatak odaları ve giyim odalarında ise 6 kapılı gardrop modelleri seçilmektedir. Çünkü gardırop sadece kıyafetlerin koyulması için kullanılmamaktadır. Fazla yorganlar ve çarşaflar için adeta bir depolama alanı olarak görev yapmaktadır.

 

Gardırop seçimi yaparken dekorasyona dikkat edilmesinin yanında ihtiyaçlar da göz önünde bulundurulmalıdır. Yatak odasında hakim olan tek renge farklılık katmak için birçok çeşit gardırop bulunmaktadır. Kullanılacak farklı bir dizayn gardırop modeli ile dekorasyona pozitif yönde bir renk katmak mümkündür. Tarzınıza, bütçenize uygun gardrop fiyatları için gönül rahatlığıyla İder Mobilya’yı tercih edebilirsiniz. İder Mobilya'nın web sitesinde bulunan kaliteli, geniş ürün yelpazesi mutlaka size hitap edecektir. 

 

Bu haber 1235 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...