Girişimciler ‘’Sattıkça Özgürleşirsin’’ Seminerinde...

Girişimciler ‘’Sattıkça Özgürleşirsin’’ Seminerinde buluştu

17 Ağustos 2018 - 14:07


 

Uluslararası Gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörde fark yaratan eğitim ve seminerlerine hız kesmeden devam ediyor. Ağustos ayında İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirdiği ‘Sattıkça Özgürleşirsin’ seminerinde girişimcilerle bir araya gelen ERA Gayrimenkul Türkiye, kendi işinin patronu olmak isteyenler için işin risklerini ve bu risklerden zararsız çıkmanın püf noktaları aktardı.

 

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi. Ağustos ayı boyunca İstanbul ve İzmir’de dört ayrı seminer gerçekleştiren ERA Gayrimenkul Türkiye, girişimcilere işin risklerini ve risklerden zarar almadan çıkmanın yollarını paylaştı. 1 Ağustos’ta Point Otel Taksim, 7 Ağustos’ta İstanbul Raddisson Blue Otel  Sefaköy’de, 9 Ağustos’ta Dedeman Bostancı Otel’de son olarak da 16 Ağustos Hilton İzmir Otel’de ‘Sattıkça Özgürleşirsin’ eğitimini gerçekleşti. 

 

Konusunda uzman kişilerin önderliğinde eğitme katılan tüm katılımcılara satış taktikleri, satış yaparken izlenilmesi gereken yollar, sektörün son trendleri taleplerin değerlendirilmesi gibi konulardaki deneyimler aktarıldı. ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen seminerlerle ilgili, “Günümüz konjonktüründe girişimcilik riskler içeren bir yatırım, fakat girişimcilik ruhu ve sürekli atılım yapma isteği farklı bir durum. Gayrimenkul Pazarlama Girişimciliği ise görece olarak yatırım maliyetleri düşük ve kazançların yüksek olduğu bir sektör. Gayrimenkul Danışmanlığı son 20 yılda büyük bir değişim geçiren sektör, çok profesyonel bir hale geldi, eskiden sadece yer göstermekten ibaret iken, günümüzde “Yatırım Danışmanlığı” haline dönüştü. Tabi bu duruma global tecrübeye sahip markaların da Türkiye’ye girmesi çok önemli bir etken oldu. Bu noktada girişimci adaylarını olabildiğince doğru bilgilendirmek ve yönlendirmek öncellikli konumuz. Bu seminerlerde sadece markayı değil, girişimciliği ve sektörü de anlatıyoruz. Gayet verimli geçen seminerlerimiz sonrası aramıza katılan ofislerin donanımlarını sağlayıp, sektörde fark yaratan organizasyonlar haline getirmeyi amaçlıyoruz ” dedi.

 

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul ve İzmir’den sonra 4 Eylül’de Ankara Crowne Plaza Otel Ankara’da ‘Sattıkça Özgürleşirsin’ semineri ile girişimcilerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

 

 

Bu haber 718 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...