Camden House sizi kendinizden geçirecek

“Huzur” ve “lüks” kelimelerini nasıl tanımlayabilirsiniz? Bu iki kelime yan yana geldiğinde benim aklıma ıssız bir sahilin üzerine yerleştirilmiş, iki veya üç katlı, denize sıfır, modern tasarıma sahip bir ev resmi geliyor


Camden House sizi kendinizden geçirecek

“Huzur” ve “lüks” kelimelerini nasıl tanımlayabilirsiniz? Bu iki kelime yan yana geldiğinde benim aklıma ıssız bir sahilin üzerine yerleştirilmiş, iki veya üç katlı, denize sıfır, modern tasarıma sahip bir ev resmi geliyor.



İşte bu tanıma uygun bir yere rastladığınızda, cenneti yeniden keşfettiğinize emin olabilirsiniz. Dünyanın çeşitli yerlerine serpiştirilmiş bu cennet parçalarından bir tanesi de Karayipler’de bulunuyor.

Eğer muhteşem bir sahil, ufku görülmeyen, tabiri caizse “çarşaf gibi bir deniz” ve rüya gibi lüks olanaklar sunan olağanüstü bir evde yaşamak sizlerin de hayalleri arasındaysa; Grand Cayman’da bulunan Camden House adındaki bu ev hayallerinizi gerçekleştirmek için sizleri bekliyor olacak.

Karayipler’in Cayman Adaları’ndaki bu cenneti, sunmuş olduğu kusursuz manzaranın yanı sıra modern tasarımı ve konforun tanımı niteliğindeki olanaklarıyla görenleri kesinlikle büyülemektedir. Şimdi dilerseniz gözümüzün rengi olacak, bizleri büyüleyici bir hayalin içerisine sürükleyecek bu enfes evde birlikte gezintiye çıkalım.

İşte karşınızda konforu lüksle harmanlayan muhteşem bir ev:
Camden House’nin Aklınızı Başınızdan Alacak Tasarımı


Etkileyici derecede modern bir tasarıma sahip bu güzel ev, abartılı bir görünüme sahip olmasa da bünyesinde dünyaları barındırmaktadır. Camden House adı verilen bu büyüleyici mülk, 2130 metrekarelik bir yaşam alanı sunuyor. Toplamda dört yatak odası, dört tam ve iki adet yarım banyosu ile muhteşem bir iç mekana ve nefes kesici bir manzaraya sahip olan Camden House, sahil hayatının en kusursuz örneklerinden bir tanesidir. Güzeller güzeli bu evi gördükten sonra Amerika’da satılan lüks sahil evleri gözünüzden de gönlünüzden de düşecektir.
Camden House’nin Sunduğu Lüks ve Keyifli Olanaklar
 

Karayipler’in eşsiz ve el değmemiş tabiatıyla iç içe tasarlanmış olan bu modern evde bulunan açık konseptli mutfak, yemek odası ve oturma odasının geniş bir yaşam alanı içermelerinin yanı sıra; kusursuz bir okyanus manzarasını da gözler önüne sermektedir. Celestial House gibi bir dünya harikasını geride bırakmayı başaracak lüks imkanları bünyesinde barındıran bu güzel ev, İngiliz merkezli ödüllü bir firma olan Roundhouse Design tarafından tasarlanan bir iç mekana sahiptir. Modern tasarımlı mutfağı, meşe ağacından yapılmış merdivenleri, 180 derecelik görkemli okyanus ve bitki örtüsü manzarası sunan yatak odası, oldukça geniş balkonu ve zarif bir küvete sahip olan banyosu ile Camden House’nin içerisinden çıkmak istemeyeceksiniz.


Güzellikler Abidesi Camden House Adındaki Bu Büyüleyici Yapının Fiyatı
Turkuaz renkte sular, tropikal ağaçlar ve yemyeşil bitki örtüsüyle çevrelenmiş ve adeta bir gelin kadar güzel olan Camden House adındaki bu lüks ev; gerçekten tarifi zor olan bir görünüm sunuyor. Geniş misafir odası, çocuklar için özel olarak dizayn edilmiş enfes bir oda ve etkileyici bir havuzun da dahil olduğu çok sayıda güzelliği bünyesinde barındıran bahçesiyle kesinlikle nefes kesici bir deneyim sunacaktır. Karayipler’in en güzel adalarından birinde bulunan ve ödüllü mimarlar tarafından tasarlanan bu kusursuz evin fiyatı 6.5 milyon dolardır.