3 Günde 3 Kilo Verdiren Detoks Diyeti

3 Günde 3 Kilo Verdiren Detoks Diyeti


3 Günde 3 Kilo Verdiren Detoks Diyeti

3 Günde 3 Kilo Verdiren Detoks Diyeti
Kısa sürede kilo vermek isteyenler için detoks diyetler, detoks kürler ve daha bir çok tarif yer almaktadır. Bu tarifler ve detoks diyet listeleri ile vücudunuzdaki fazla kiloları çok kısa sürede verebilirsiniz. 3 gün gibi kısa bir sürede 3 kiloya kadar zayıflamanızı sağlayan detoks diyetini sizler için araştırdık. Bu diyeti maksimum 3 gün uygulayarak vücudunuzu zararlı toksinlerden arındırabilir, şişkinlikleri ortadan kaldırabilir ve fazlalık yağların yakılmasını hızlandırabilirsiniz. Detoks diyetlerinin bir diğer amacı; metabolizmayı düzenlemektir. Bu detoks diyet ile metabolizmanızı hızlandıracak ve sonraki günlerde sağlıkla zayıflamaya devam edebileceksiniz.
3 günde 3 kilo zayıflatabilen Detoks Diyeti
1. Gün Detoks Talimatları

Sabah uyandığınızda 1 bardak limonlu su içmelisiniz. Günün geri kalan saatlerinde de taze meyve ve meyve salatası tüketmeye özen göstermelisiniz. Bununla birlikte doğal ve şekersiz limonata içebilirsiniz.

Detoks Limonata Malzemeleri ve Hazırlanışı:
2 yemek kaşığı limon suyu (yaklaşık yarım limon), 1 yemek kaşığı kadar şekersiz marmelat , 1/10 çay kaşığı kırmızı biber
Bu karışım oda ısısındaki bir bardak su ile hazırlayacaksınız.

Diyetin yanında tüketebileceğiniz meyve salatası olarak; 1 tane yeşil elma, 2 adet kivi ve 2 dilim kadar ananas tüketilebilir.