Kadınca Gayrimenkul

Merhaba, Üniversiteden mezun olduğumda kariyer hedefim sadece kendimi değil çalıştığım kurumun da hedeflerini gözeterek ilerlemekti


Kadınca Gayrimenkul

Merhaba,


Üniversiteden mezun olduğumda kariyer hedefim sadece kendimi değil çalıştığım kurumun da hedeflerini gözeterek ilerlemekti. Ancak iş hayatında sistemin kadınlara bir yerden sonra dur dediğini anlamam ise yıllarımı aldı.


“Kadınca Emlak” projesine başladığım ilk zamandan bu yana yaratıcı fikirlerle, kadın arkadaşlarımızla yaptığımız beyin fırtınalarıyla  özgürce çalışmanın ne kadar keyifli olduğunu fark ettim. Kadınların kendi içindeki potansiyeli güçlendirmesini, güçsüz yanlarına yenilmek yerine güçlü yanlarını daha çok vurgulayıp hayata karşı dik durmasını istiyorum.   


Gayrimenkul dünyası gerek sektör olarak gerekse de tüketiciler açısından bakılınca erkek egemen bir sektör görünümde. Gayrimenkul ve gayrimenkul satışı; kurumsallık, marka ve teknolojinin dışında asıl olarak kişiler ve evleri üzerine kurulu. Evde ise en çok vakit geçiren biz kadınlar olduğu bir gerçek. “Kadınca Emlak”  gayrimenkul alımında proje seçimi konusunda kadınların yol göstericisi olacak. Dahası kadınlara gayrimenkul  alım-satımı için temel bilgileri verip hukuk, finans, ve dekorasyon/mimari anlamda da fikir verecek. Biz bununla da yetinmedik sizlere astroloji, spor, lifestyle ve moda gibi konu başlıkları da sunarak hoşça vakit geçirmenizi sağlamak istedik.


Gayrimenkul sektörü kadın çalışanlarına da konuk olacağımız sitemizde bu sektörde çalışan ya da çalışmak isteyen kişilere de yol gösterici olacağız. Kadınlar seslerini yükseltmeli, hayat adına hedeflerini koymalı ve başarının onlar için ne olduğunu tanımlamalılar.


Emlak sektörüne kadınca bakışın yanı sıra, kadınların da bu sektördeki varlığını hissettireceğimiz bu yeni platformda ben ve ekip arkadaşlarım sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.


Sevgiyle kalın