Emlak kralı Mohamed Hadid'in muhteşem evi!

Emlak kralı Mohamed Hadid Son dönemin en popüler süpermodelleri Gigi ve Bella Hadid’in 67 yaşındaki emlak kralı babaları Mohamed Hadid muhteşem evi görenleri büyülüyor


Emlak kralı Mohamed Hadid'in muhteşem evi!

Emlak kralı Mohamed Hadid
Son dönemin en popüler süpermodelleri Gigi ve Bella Hadid’in 67 yaşındaki emlak kralı babaları Mohamed Hadid muhteşem evi görenleri büyülüyor.

Son dönemin en popüler süpermodelleri Gigi ve Bella Hadid’in 67 yaşındaki emlak kralı babaları Mohamed Hadid’in muhteşem evi görenleri büyülüyor. Emlak kralı, 4500 metrekarelik Le Belvedere malikanesinde 30 yaşındaki karısı Shiva Safai ile birlikte yaşıyor.

Malikane içinde 60 kişilik bir sinema salonu, 5 bin şişelik bir şarap mahzeni, Türk hamamı, spor salonu, müzik odası gibi pek çok özel alan bulunuyor.

Eski eşi Yolanda’dan olma kızları Gigi ve Bella’nın babası olan Mohamad Hadid’in görkemli malikanesi evden ziyade bir müze gibi. Fransız şatolarından ilham alan inşası ve dekorasyonu için 1000 kişinin çalıştığı malikanenin kendine özel web sitesi bile var.

Ritz-Carlton otellerini tasarlayan Mohamad Hadid, lüksün ne demek olduğunu iyi biliyor. Baba Hadid, kızı Gigi için eski eşiyle birlikte Arap Geceleri temasında bir mezuniyet partisi verdiğini ve bu özel partinin de tasarımıyla ilgilendiğini belirtiyor.

Mohamed Hadid Instagram hesabında muhteşem malikanesinin fotoğraflarını da sık sık paylaşıyor. İşte Gigi ve Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid'in muhteşem malikanesinden manzaralar.

 

Gigi Hadid kim?

Hadid 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Filistinli Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster'ın kızıdır.[1] Gigi'nin iki küçük kardeşi vardır: kız kardeşi, Bella ve erkek kardeşi, Anwar'dır.Giginin baba tarafdan 2 üvey ablası- Marielle ve Alana vardır.Kardeşi Bella da kendisi gibi mankenlik yapıyor.Annesi ve babası 2000 yılında ayrıldılar ve annesi 2011 yılında Kanadalı müzisyen,14 Grammy ödülü kazanmış David Fosterle evlendi.Gigi 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur.

Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 2013'te The New School'da okudu.