İşte Avrupada en pahalı ev

Fransa'nın Cannes şehrinde bulunan, ünlü tasarımcı Pierre Cardin'e ait olan en pahalı ev, Avrupa'nın en pahalı evleri sırlamasında ilk sırada yer alıyor


İşte Avrupada en pahalı ev

Fransa'nın Cannes şehrinde bulunan, ünlü tasarımcı Pierre Cardin'e ait olan en pahalı ev, Avrupa'nın en pahalı evleri sırlamasında ilk sırada yer alıyor.

Ünlü moda tasarımcısı Pierre Cardin’in 1990’lı yılların başlarında satın aldığı Le Palais Bulles (Balon Saray) adlı ev, şu anda Avrupa’nın en pahalı evi olarak kabul ediliyor.



Fransa’nın Cannes şehrinde bulunan, 456 milyon dolarlık değeri olan en pahallı ev, pek çok baloncuktan oluşan bir tasarıma sahip.

 
FÜTÜRİSTİK MİMARİ


Uluslararası gayrimenkul şirketi Christie’s tarafından Avrupa’nın en pahalı evi listesinin başına konulan Le Palais Bulles, fütüristik mimarisiyle dikkat çekiyor.

 
DEV BAHÇE


Pierre Cardin’in 10 yatak odalı lüks evi, küre şeklinde bir salona ve içinde hem yüzme havuzunun hem de göletlerin olduğu dev bir bahçeye sahip.

 
AÇIK HAVA TİYATROSU


Akdeniz kıyısına bakan evin etkinlikler ve konserler için kullanılan, deniz manzaralı 500 kişilik açık hava oditoryumu bulunuyor.

 
14 YILDA YAPILDI


Macar mimar Antti Lovag’ın tasarladığı evin yapımı, 1975 ve 1989 yılları arasında tamamlandı.

 
KASABA GİBİ


En pahalı ev,  çok küçük bir kasaba görünümüne sahip.

 
YUVARLAK HATLAR


En pahalı ev Cannes sahiline bakan manzarasıyla yine balon temalı bu odanın, yuvarlak yatak ve yuvarlak pencereleri var.

 
BANYOSU SPA GİBİ


İçinde pek çok banyosu olan evin Spa’ya benzeyen bu banyosu, yine yuvarlak hatlarıyla sıra dışı bir görünüm sergiliyor.

 
MOBİLYALAR DA EVE BENZİYOR


Ortalama sekiz bin metrekatelik bahçesinde de evin içinde kullanılan mobilyalarda da yuvarlak çizgiler göze çarpıyor.