Garanti Mortgage, ilk evini' alanlara avantajlar sunuyor

Garanti Mortgage, ilk evini” alanlara avantajlar sunuyor Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor


Garanti Mortgage, ilk evini' alanlara avantajlar sunuyor

Garanti Mortgage, ilk evini” alanlara avantajlar sunuyor
Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL bonus da hediye ediliyor. İlk evi için kredi almak isteyenler, Garanti şubelerinden, garantimortgage.com sitesinden ve 444 3846 – 444 EVİM telefon hattından başvuruda bulunabiliyor.



Kampanyayla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay. “Günümüzde konut kredisi kullananların büyük bölümünü ilk evini satın almak isteyenlerin oluşturduğunu gözlemliyoruz. Bu nedenle, 1 ay sürecek kampanya kapsamında, kredi kullanacak kişilere avantajlı faiz oranları sunmayı hedefledik. 300 TL bonus vererek bir anlamda ev hediyesi vermeyi istedik. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümlerler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Konut alımı, hayatınız boyunca yapacağınız en önemli yatırımlardan biri. Doğru konuta karar vermeniz kadar, size uygun finansman seçeneklerini değerlendirmeniz, mortgage kullanmaya karar vermeniz, ihtiyaçlarınıza en uygun mortgage ürünü ve ödeme planını seçmeniz de önemli.

Tüm bu karar sürecinde bütçenize en uygun evi ve mortgage ürününü seçmek için farklı seçenekleri değerlendirmeniz gerekli.

Merak etmeyin! Garanti, özel eğitimli ve sertifikalı Mortgage Uzmanları ile birlikte bu sürecin her anında yanınızda. Satın almak istediğiniz konut için mortgage kullanmanıza gerek olup olmadığından, size uygun mortgage paketlerinin detaylarına kadar tüm konularda Garanti'den destek alabilirsiniz.