Ayşegül Günay: Her zaman öğrenecek çok şeyimiz olduğunu kabul etmeliyiz

Kadıncaemlak olarak lider ve fark yaratan kadınlar ile yaptığımız söyleşilerimiz devam ediyor. Bu haftaki konuğumuz KW PLATIN Proje Danışmanı Sevgili Ayşegül GÜNAY. 


Ayşegül Günay: Her zaman öğrenecek çok şeyimiz olduğunu kabul etmeliyiz

Türkiye’de iş hayatında başarılı bir kadın olarak gerek iş gerekse de sosyal hayatta kadının konumunu nasıl yorumluyorsunuz?

Kadın sahip olduğu duruşu işlerine ve ürettiklerine doğru ve etkili bir şekilde yansıttığı takdirde farklılık yaratacaktır. Yaratıcılık ve empati içeren bir yaklaşım gerek iş ,gerek sosyal hayatta kadının durduğu konumu belirleyici olacaktır. 

 Genç iş kadınlarına tavsiyeleriniz nelerdir?

Hedefleri belirlemek,kendine güvenmek, hata yapmaktan korkmamak ve hayattan keyif almayı asla ihmal etmemek. Her zaman öğrenecek çok şeyiniz olduğunu kabul etmek.Sektörü ,firmayı ve rakipleri takip etmek

Oturacağınız evi seçerken kriterleriniz neler olmuştur?

Oturacağım ev  merkezi lokasyonda, ulaşım kolaylığı olan ,kullanışlı ve ferah olmalıdır.

İstanbul’da oturmak için hangi semti ve Yatırım yapmak için hangi semti seçersiniz?

Oturmak için seçtiğim ev sosyal hayatın içinde aynı zamanda nezih bir lokasyonda olmalı. Site olmas, güvenlik ve otopark konforunun olması önemli.Yatırım yapmak için yeni gelişmekte olan bölgelerde, kaliteli malzeme, kaliteli işçilik sunan markalı projeleri tercih ederim.

Ev seçerken nelere dikkat edersiniz?

Yeşil alanların olduğu, ailenin yaşayabileceği sosyal alanlara (havuz,tenis kortu,sosyal tesis)sahip ,güvenlikli ,her türlü ihtiyacımı paylaşabileceğim merkezi bir lokasyon

Ev satın alma kararında kadınların asıl karar mercii olduğunu düşünüyor musunuz?

 Kadınların ev satın alma konusunda asıl kararı veren taraf olduğuna yüzde yüz inanıyorum. Kadınların ev seçerken ağırlıklı banyo ve mutfak kriteri üzerinde durduğuna , markalı projelere yatırım yapmak istediğini düşünüyorum.