3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kapılarını açıyor!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Şehircilik Günü olarak kutlanacak olan 8 Kasım 2017 tarihinde 3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kapılarını açıyor.


3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kapılarını açıyor!

Dünya Şehircilik Günü olarak kutlanan 8 Kasım 2017 tarihinde (yarın) “Future & Cities - Geleceğin Kentleri, Kentlerin Geleceği” temasıyla gerçekleştirilecek olan 3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kapılarını açıyor. 
 
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu’nda yapılacak olan konferansa, ünlü İngiliz mimarlar Bob Allies ve Peter Barber’ın yanı sıra, başta Selçuk Avcı ve Murat Kader olmak üzere Türk mimarlığının ve yapı sektörünün önde giden isimleri kentlerin geleceğini konuşacaklar. 
 
''Geleceğin Kentleri, Kentleri Geleceği'' temasını ele alan ve kentlerin sürdürülebilirliğine dikkat çekmek amacıyla Dünya Şehircilik Günü’nde gerçekleştirilecek olan “Yeşil Rapido, 3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”, bir kez daha sürdürülebilirlik ve daha yaşanabilir yapılı çevre kavramlarının altı çizildiği, sonuç odaklı paylaşımlara sahne olacak.