Büyükyalı, 2017 Temmuz-Ekim döneminde Ciro Şampiyonu oldu


Büyükyalı, 2017 Temmuz-Ekim döneminde Ciro Şampiyonu oldu

 

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı Projesi, Emlak Konut GYO’nun son açıkladığı “Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümler Raporu”na göre, 2017 yılı Temmuz-Ekim döneminde, en yüksek ciro elde eden proje oldu.

 

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Tüm detayları en ince ayrıntısına kadar profesyonel ekiplerce tasarlanan projemizin gördüğü ilgi bizleri memnun ediyor” dedi.

Sadece bir evsahibi olmayı değil bir yaşam biçimine dâhil olma fırsatını sunan Büyükyalı, sektörde benzerlerinden kendini ayrıştıran özelliklerinin karşılığını, satış performansında da alıyor. Büyükyalı, Emlak Konut GYO’nun son açıkladığı “Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümler Raporu”na göre Büyükyalı, 2017 yılı Temmuz-Ekim döneminde, en yüksek ciro elde eden proje oldu. Söz konusu rapora göre, projede son 4 ayda 240 milyon 786 bin TL ciro elde edilirken, projenin toplam cirosu ise 814 milyon TL oldu. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, projenin bulunduğu bölgenin bağımsız değerlenme kuruluşları tarafından en doğru yatırımın adresi olarak gösterildiğini hatırlattı. Hem bölgenin gün geçtikçe artan değeri hem de projenin sunduğu ve sahip olduğu özelliklerin tüketiciler tarafından dikkatle takip edildiğini vurgulayan Keresteci, “Tüm detayları en ince ayrıntısına kadar profesyonel ekiplerce tasarlanan projemizin gördüğü ilgi bizleri memnun ediyor” dedi.