Bu ev yıllardır satılamıyor

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Wolf of Wall Street filminin en ses getiren sahnelerinin çekimi yapıldığı ev 4 yıldır satılmaya çalışıyor.


Bu ev yıllardır satılamıyor

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Wolf of Wall Street filminin en ses getiren sahnelerinin çekimi yapıldığı evi 4 yıldır alıcısını bekliyor ancak satılamıyor.. New York'un gözde bölgesi Manhattan'da bulunan bu ev 2014 başlarında 44 milyon dolara satışa çıkarılmıştı mülk fiyatında yüzde 50 indirime gidilmesine rağmen satılamadı. 

 

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, fiyatı önce 25 milyon dolara, ardından 19.75 milyon dolara indirilen ev şimdi de 18 milyon dolara satılmak için bekliyor. 600 metrekarelik dairenin içerisinde pek çok olanak var. Zira bu bir akıllı ev.

 

Ev otomasyon komuta merkezi, çamaşır odası ve fitness salonu bulunabiliyor ve hepsi akıllı ekipmanlarla kontrol edilebiliyor. Evin satılabilmesi için dekoru da değiştirilmiş. Yatak odası bir yatak odasından çok daha ötesi. İçeride bir panik ve güvenlik odası var. Kurşun geçirmez kevlar malzemeden yapılan odada 650 kilo ağırlığında 6 kilit mekanizmalı bir kapı var. Dairede bunlar haricinde 3 yatak odası daha bulunuyor.