Selin Tower'da 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Merkezi konumu ve sahile yakınlığıyla dikkat çeken Selin Tower'da dairelerin fiyatları 525 bin TL'den başlangıç gösteriyor..


Selin Tower'da 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Selin Tower projesi, Anadolu Yakası'nın gözde ilçesi Maltepe'de hayata geçiriliyor. Proje, merkezi konumu ve sahile yakınlığıyla dikkat çekiyor. Projede her dairenin kendi katında 5 metrekarelik depo alanı bulunuyor.

Daire beslemeli jeneratör sisteminin yer aldığı projede daireler panoramik olarak deniz ve adalar manzarasına hakim. Bölgenin en prestijli projelerinden biri olma amacıyla yola çıkan Selin Tower projesinde 2+1'den 3+2 dublekslere kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Projede dairelerin fiyatları 525 bin TL ile 2 milyon TL arasında değişiyor. Yüzde 50 peşine 60 ay 0.65 faizle veya 120 ay 0.90 faizle taksitlendirme yapılabiliyor. Yüzde 25 peşinatlı ödemelerde ise 24 ay 0 faizle daire sahibi olunabiliyor.

Minibüs yolu ve sahil yolu arasında yükselen proje tamamlandığında daire aidatlarının 150 TL İle 250 TL olması bekleniyor. Ek gelir olarak binaya ait 2 daire kiraya verilmek üzere mülk sahiplerine verilecek.