Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe’den ev aldı.


Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Beykoz Acarkent’te oturan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, 47 yaşındaki şarkıcının Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunuyor. Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren ünlü şarkıcı da kazancını gayrimenkule yatıranlardan. Aşkın Nur Yengi, son konserlerinden elde ettiği gelirle Ataşehir ve Sancaktepe’den iki ev satın aldı.

Her iki ev de 3 oda 1 salon. Aşkın Nur Yengi son dönemlerde Beykoz Acarkent’teki 8 milyon liralık 4 katlı bir villasını kıyafet ve aksesuarlarını koymak için gardırop olarak kullanmaya başlamasıyla gündeme gelmişti. Kızı Nazlı ile Beykoz Acarkent’te oturan ünlü şarkıcının kıyafetleri, 600 metrekarelik evine sığmayınca aynı sitedeki bu evini gardırop olarak kullanmaya başlamıştı.