İZODER, yalıtım bilincini artırmak için 'Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin ikincisini Ankara'da gerçekleştiriyor

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Ankara’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bu yıl Anadolu’ya yöneldiklerini belirten İZODER Başkanı Levent Pelesen, “İzmir’den sonra Ankara’da gerçekleştireceğimiz seminerle amacımız, yalıtım sektörünün tüm bileşenlerini ve taraflarını bir araya getirerek, yalıtım bilincini artırmak ve farkındalık yaratmaktır” dedi.


İZODER, yalıtım bilincini artırmak için 'Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin ikincisini Ankara'da gerçekleştiriyor

 


‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, İZODER Başkanı Levent Pelesen, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İsmail Tuna Cebecioğlu, öğretim üyeleri, mimar, mühendis, kamu ve sektör temsilcilerinin yanı sıra STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.


BONUS, BTM, Filli Boya, ForceChem, İZOCAM, TERRA\WOOL, WEBER sponsorluğunda, TOBB Sosyal Tesisleri 18 Ocak Perşembe günü düzenlenecek seminerde güncel bilgi ve değerlendirmeler paylaşılacak. Tüm gün sürecek seminer boyunca, ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği Neler Getiriyor’, ‘Yapı Güvenliği ve Su Yalıtımı Uygulamaları’, ‘Yangın Yalıtımı ve Yangın Güvenliği Tedbirleri’, ‘Enerji Verimliliği İçin Isı Yalıtımı ve Mezuatlar’, ‘Isı Yalıtımı Sektöründe Malzeme ve Uygulamada Denetim ve Gözetim’, ‘Ses Yalıtımı Yönetmeliği ve Ses Yalıtımı Uygulamaları’ başlıklı oturum ve sunumlar yapılacak.