Bulvar Aşkaroğlu Prestij Fiyatları 299 Bin TL’den Başlıyor

Bulvar Aşkaroğlu Prestij fiyatları 299 bin TL’den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor…


Bulvar Aşkaroğlu Prestij Fiyatları 299 Bin TL’den Başlıyor

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Aşkaroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesi 4 bin 87 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Toplam 48 adet konuttan oluşan Bulvar Aşkaroğlu Prestij Bursa konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Nilüfer Balkan’da Bulvar üzerinde yükselen projede 2 bloktan oluşuyor. Projede konutların yanı sıra 7 adet de ticari ünite yer alıyor. ticari alanlar bodrum, zemin ve çatı katı ile 3 kat ve bin 500 metrekare kullanım alanı ile 4 bağımsız ticari alan kapsıyor. Dükkanlar ise arka caddedeki site girişine konumlanıyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij fiyatları 299 bin TL’den başlıyor. 2019’da konut teslimleri yapılması planlanan projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij Bursa projesi İzmir Yolu Caddesi’ne 3 dakika, Uludağ Üniversitesi metro durağına 5 dakika, Özdilek Park AVM’ye 8 dakika, Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne 10 dakika, Özlüce Bulvarı’na ise 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde güneş paneli ile elektrik üretilerek ortak alanlar aydınlatılacak. Banyo, duş ve lavabo suları bir noktada depolanıp, filtre edilerek wc rezervuarlarında eri dönüşüm olarak kullanılacak. Yağmur suları ise depolanarak bahçe sulamasında kullanılacak.

Projede; 
•    Görüntülü diafon sistemi
•    Açık otopark 
•    Çocuk oyun alanları 
•    Kamelya 
•    Bahçe ve yeşil alanlar yer alıyor.