Küçük Evler İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük Evleri için dekorasyon önerileri haberimizde…


Küçük Evler İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük evlerde dekorasyon yapmak hepimize bazen zor gelir. Küçük evlerde modern  şık eşyalar  ve retro tarzını kullanabilirsiniz. Sadece bazı püf noktalara dikkat ederek en küçük mekanlarda bile güzel bir dekorasyona sahip olabilirsiniz.


Küçük evlerde mobilya, renk seçimi , aydınlatma ve kullanışlı alanları iyi değerlendirmek çok önem taşıyor.


Mobilya Seçimi


Küçük metrekareli evlerde  küçük alanı en iyi şekilde kullanmanın yolu çok amaçlı mobilyalardan geçiyor. Örneğin salonunuzda L koltuk tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem alanı daha iyi değerlendirmiş olursunuz hem de evinize şık bir görünüm sağlarsınız.  Ayrıca çok büyük konsollar tercih etmek yerine daha şık ve modern görünümlü ayaklı komodin tercih edebilirsiniz.


Evinizi Beyaza Boyayın


Küçük evlerde seçebileceğiniz en mantıklı boya rengi beyaz ve beyaza yakın renklerdir. Küçük evlerde  beyaz boya rengini kullanarak  dairenin  aydınlık ve ferah görünmesini sağlayabilirsiniz. Beyaz boya rengi evinizi her zaman daha geniş gösterecektir.


Aydınlatma Seçimi
Bazı evler gün ışığını çok iyi alırken bazı evlerde maalesef gün ışığından mahrum kalabiliyor. Özellikle küçük evde oturup eviniz gün ışığından mahrum kalıyorsa evinizin içerisinde birçok aydınlatma kullanmanız gerekebilir. Son zamanlarda hem tavandan sarkan Retro avizler hemde yerde konumlanan lambaderleri tercih edebilirsiniz. Evinizde ne kadar çok aydınlatma kullanırsanız eviniz küçük olsa bile her zaman daha büyük görünüme sahip olacaktır.


Tablo Dekorasyonu 
Eviniz  ister küçük ister büyük olsun tablo her zaman evinize şık bir görünüm katacaktır. Evinizde duvarınızı şık tablolarla süsleyebilirsiniz. Tablo tercihi kişiye göre değişiklik gösterebilir. Son zamanlarda Retro tarzı tablolar ve yağlı boya tablolar evlerde çok tercih ediliyor.