Zer Tuzla Marina Zer Mecidiyeköy Zer Levent Geliyor

Ceylan İnşaat, 2018’de “Zer” markalı 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy ve Zer Levent görücüye çıkmak için gün sayıyor…


Zer Tuzla Marina Zer Mecidiyeköy Zer Levent Geliyor

Ceylan İnşaat, yeni projeleri için düğmeye bastı. Şirket 2018 yılında biri Anadolu, ikisi Avrupa yakasında olmak üzere toplam 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor.

Zer Tuzla, Zer Mecidiyeköy ve Zer Levent görücüye çıkmak için gün sayıyor. 2017’yi 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyüme ile kapatan Ceylan İnşaat, Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Kartal,  Zer Levent, Zer Mecidiyeköy ve Zer Tuzla Marina olmak üzere 3 bin konut ve ticarilerden oluşan projelerini müşterileriyle buluşturma hedefiyle yoluna devam ediyor.



ZER TUZLA MARİNA 
Ceylan İnşaat Zer Tuzla Marina projesi 52 bin 774 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 576 adet konuttan oluaşan Zer Tuzla Marina projesinde 22 adet villa ve 2 adet ticari alan yer alıyor. Proje,Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunuyor.  Yaklaşık 5 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükselen Zer Tuzla projesi 25 katlı tek bloktan oluşuyor.

ZER MECİDİYEKÖY 
Zer Mecidiyeköy projesi 4 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 176 adet konuttan oluşan Zer Mecidiyeköy projesi merkezi konumu ile dikkat çekiyor.

ZER LEVENT 
Zer Levent projesi 5 bin 372 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Zer Levent projesinde ise 495 adet konut yer alıyor.