Vadikoru Ofisleri 1 Milyon TL'ye

Ayazağa’da yüksene Vadikoru projesi kapsamında yer alan ofisler satışa çıktı. Büyüklükleri 133 metrekare ile bin 200 metrekare arasında değişen ofis seçeneklerinin yer aldığı Vadi Koru projesinde ofislerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlıyor…


Vadikoru Ofisleri 1 Milyon TL'ye

Ayazağa’da İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadikoru projesi kapsamında yer alan ofisler satışa çıktı. 
2 blokta 84 adet ofisin yer aldığı projede büyüklükleri 133 metrekare ile bin 200 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘En İyi Ofis Mimarisi’ dalında ödüle layık görülen Vadikoru projesinde fiyatlar 1 milyon 300 bin TL’den başlıyor 3 milyon 200 bin TL’ye kadar yükseliyor. Vadikoru ofis projeside yüzde 40 peşin 24 ay, yüzde 50 peşin 36 ay vade farksız taksitle ofis sahibi olunabiliyor. 


242 daire,  84 adet ofis ve 12 ticari ünitenin bulunduğu Vadikoru Ayazağa projesi Belgrad Ormanları’na komşu konumu ile dikkat çekiyor.

Maslak’ın komşusu konumundaki Ayazağa’da yer alan Vadikoru;  Invest İnşaat’ın da yatırımcısı olduğu Havaray hattı ve Vadistanbul AVM’nin yanı başında, Dekovil Hattı’nın yanında, Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na 1 kilometre, Maslak’a 3 kilometre, İstinye sahiline 5 kilometre, Göktürk’e ise 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.