Gayrimenkulde tarafları tek fiyatta buluşturma eğitimi 20 Mart'ta!

Endeksa.com sponsorluğunda 20 Mart'ta emlak ofislerine özel “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı düzenleniyor..


Gayrimenkulde tarafları tek fiyatta buluşturma eğitimi 20 Mart'ta!

Endeksa.com sponsorluğunda emlak ofislerine özel “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı düzenleniyor. Eğitim, 20 Mart 2018 tarihinde verilecek. Eğitimi, sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel verecek.  

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com sponsorluğunda gerçekleşecek “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitim, Point Hotel Barbaros İstanbul‘da düzenlenecek. Eğitim, 10:00, 13:00 ve 15:30 saatleri arasında ikişer saatten üç seansta gerçekleştirilecek. 

1994'te Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanı olan Kürşat Tuncel, 1996'da Kuruldaki görevinin yanı sıra Başbakan Başdanışman yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı sene “Risk Sermayesi Finansman Modeli, Türkiye İçin Özgün Bir Model Önerisi” adlı ilk kitabı yayınlandı. 

Kuruldaki çalışmaları kapsamında Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’na ilişkin ilk yasal düzenlemeleri de yürüttü. Tuncel, bu konuda SPK Tebliğ’ini kaleme aldı. Takiben 1997 yılında finans alanında “Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının Türkiye Uygulaması” ve ortak çalışma olan “Yatırım Fonları ve Türkiye Uygulaması” isimli kitapları yayınlandı. “Satış Küpü, Günümüzün Pazarlama Stratejileri Işığında Etkili Satış Taktikleri”, “Y Kuşağı Satıcılar İçin, 140 Karakterde Satış”, “Satış Performansını Artırmanın En Etkili Yolu; Satış Koçluğu”, “Profesyonel Gayrimenkul Yatırımı” ve “Kulağına Küpe; Satış ve Başarı Üzerine Denemeler”, “Tek Vuruşta Satış 1, Taktik Satış Becerileri” ve “Tek Vuruşta Satış 2, Temel İkna Stratejileri” isimli kitapları yayınlanan Tuncel‘in; satış, pazarlama ve gayrimenkul üzerine çok sayıda dergide 100‘ün üzerinde makalesi yayınlandı. 

Gayrimenkul alım satımında fiyatı doğru belirlenmenin kritik bir faktör olduğuna değinen Endeksa CEO'su Görkem Öğüt, doğru fiyatlamanın alıcı ve satıcı arasındaki güven ilişkisini pekiştirdiğini ve satışlara ivme kazandırdığını söyledi. Fiyatlandırmanın birçok bileşeni barındıran teknik bir konu olduğunu dile getiren Öğüt, bu alanda Türkiye‘nin önde gelen uzmanlarından Kürşat Tuncel‘in eğitimde emlak danışmanlarına katkı sağlayacağını belirtti. 

Sınırlı sayıda kontenjan nedeniyle eğitime katılmak isteyenlerin 0850 885 38 85 no‘lu hattan katılacakları oturum saati için kayıt yaptırmaları gerekiyor.