Avrupa Konutları Yamanevler'de bahar kampanyası başladı!

Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları markalı projelerinin en yeni halkası Yamanevler’de bahar kampanyası başladı.


Avrupa Konutları Yamanevler'de bahar kampanyası başladı!

Artaş İnşaat, İstanbul'da Anadolu Yakası’nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye’de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Yamanevler projesinde bahar kampanyası başladı. 

577 bin TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 1 KDV avantajı sunulan projede bahar kampanyası kapsamında 84 ay 0 faiz ve kişiye özel ödeme planları da sunuluyor. 

11 blokta 1.558 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları  71 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Yüzme havuzlarından süs havuzlarına, koşu parkurundan çocuk oyun alanına, özel spor merkezinden hemen yanında bulunan park alanındaki tenis kortuna, mini futbol sahasından basketbol ve voleybol sahalarına kadar, tüm aktivite imkanları Avrupa Konutları Yamanevler’de bulunuyor. 

1.2 milyar TL’lik yatırımla bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak proje; 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünitesiyle bölgenin yeni merkezi olarak konumlanıyor.Avrupa Konutları Yamanevler’i Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında yükseliyor.  

Avrupa Konutları Yamanevler projesi lokasyon olarak;  TEM Otoyolu’na 1 km, E – 5 Otoyolu’na 7 km, Ataşehir Finans Merkezi’ne ise 5 km mesafede bulunuyor.