GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ ZİRVEDE BULUŞUYOR


GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ ZİRVEDE BULUŞUYOR


‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştireceği Gayrimenkul Zirvesi’nde; gayrimenkul alanında en çok merak edilen konular, sektörün ulusal ve uluslararası temsilcilerinin yanı sıra, Serdar Bilgili, Fettah Tamince ve Murat Özyeğin gibi iş dünyasının önemli isimleri ve usta ekonomi yazarlarından oluşan konuşmacılar tarafından masaya yatırılacak. 


GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından, 2000 yılından bu yana düzenlenen ‘Gayrimenkul Zirvesi’, bu yıl ‘Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA’sı Mercek Altında’ teması ile gerçekleştirilecek. Açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yapacağı, her yıl merakla beklenen ve sektörün en önemli buluşması haline gelen ‘Gayrimenkul Zirvesi’, ulusal ve uluslararası platformda öne çıkan birbirinden değerli konuşmacılarla gayrimenkul sektörünün geleceğine yön verecek. 


Halk GYO’nun Zirve Sponsoru olduğu, 17 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirve; ‘modern medya imparatoru’ Tyler Brule’un, geleceğin marka şehirlerini anlatacağı konuşmasıyla başlayacak. Kuzu Grup’un Stratejik Ortak, İstanbul Airportcity’nin İçerik Ortağı, Tahincioğlu’nun Sürdürülebilir Gelecek Sponsoru olduğu zirvenin Ana Sponsorluğunu, TOKİ ve Emlak Konut, Ana Medya Sporsorluğunu ise Sabah Gazetesi üstlendi. 


Kurumsal Destek Sponsorlarının DDGFuzul YapıGaranti Mortgage Uzmanı ve YDA’nın olduğu zirvenin Rapor Sponsoru TEB, Etkinlik Sponsorları Arı Leasing ve İŞ GYO oldu. Ürün Sponsorluğunu Avrupa Konutları ArtaşCode5 YazılımÖngören Hukuk Bürosu, Teknik Yapı ve Vakıf GYO’nun üstlendiği Gayrimenkul Zirvesi’nin İnovasyon Sponsoru Nef oldu. 

Deneyimli gazeteci ve sunucu Deniz Bayramoğlu’nun moderatörlüğünde tüm gün sürecek Gayrimenkul Zirvesi’nin ilk konuşmacısı, Monocle gibi dünya markası haline gelen dergisi, radyosu, mağazaları ve farklı girişimleriyle tanınan yayıncı, reklamcı, trend gurusu Tyler Brule olacak.