CRM Medya insana yatırım yaparak hedeflerine ulaşacak


CRM Medya insana yatırım yaparak hedeflerine ulaşacak

2018 yılında tüm stratejisini değiştiren CRM Groupvizyon, teknoloji ve profesyonelliğini eksiksiz müşteri memnuniyetiyle birleştiriyor. Group’un lokomotofiCRM Medya ise önemli isimleri kadrosuna dahil ederek sektördeki bilirkişiliğini ortaya koyuyor. Yüzde 100 müşteri memnuniyeti mottosuyla müşterilerinin A’dan Z’ye tüm dijital süreçlerini yöneten CRM Medya’nın Ajans Başkanı Ramazan Beceryeni transferlerle CRM Medya’nın bir medya ajansından beklenen tüm hizmetleri tek bir çatı altında sunabildiğini söyledi.

 

Yüzde 100 müşteri memnuniyeti mottosuyla müşterilerininA’dan Z’ye tüm dijital süreçlerini yöneten CRM Medya,2018’de genç ve dinamik kadrosunu sektörün tecrübeli isimleriyle birleştirme kararı aldı. Bu yeni stratejiyle bir medya ajansından beklenen tüm hizmetleri tek bir çatı altında sunabilen CRM Medya, müşterilerine daha hızlı, ekonomik ve maksimum performanslı işler teslim etmeyi amaçlıyor.

 

Ramazan Becer: Yaratıcılık ve operasyon bir ajansın olmazsa olmazlarından

Kurumsallık adına CRM Medyayı tamamen profesyonellerden oluşan bir yönetim kadrosuyla desteklediklerini söyleyen CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, Kusursuz hizmet anlayışıyla bu bakış açısını bir üst segmente çıkarmak için çalıştıklarını söyledi. Ramazan Becer, “Genç ve dinamik kadromuzu yine genç ama profesyonel yöneticilerle güçlendirerek 2018’de adımızı dikeyde farklı sektörlerde de duyurmak istiyoruzŞu an kurgumuza C Level sektörün en iyilerini adapte ederek operasyon ve vizyonerlik yönlerimizi üst seviyelere taşıdık.  Yaratıcılık ve operasyon bir ajansın olmazsa olmazlarından. Bu sene bu iki hususta iki süper transferle kadromuzu gücümüzün zirvesine taşıdık. Kadromuzdaki her departmankendi içlerinde yönetilen ve ayrı bir Head’i olan kurguda çalışmakta. Tüm bu departman Head’leri ve çalışanları Marka Müdürü ve Yöneticilerimize bağlı. Yeni yapıda sürekli sistem ve çalışmasını denetlemek ön planda. Otomasyonun zirve yapması ve her geçen gün AI, VR ve AR gibi son teknolojilerin hayatımıza girmesinden ötürü biz de sistem için kurgular planlıyor, bunları hayatımıza alıp iş akışlarını daha da kolaylaştıracak CRM programlarıyla entegre çalışıyoruz” dedi.

 

“Yapılan tüm pazarlama harcamaları esasen Call Center Hizmetinin başarısına odaklanmakta

Medya Planlama ve Medya Satın Alma konularına yoğunlaştıklarını belirten Ramazan Becer, “Offline ve Online artık bir amaca hizmet eder hale geldi. Bütünleşik Pazarlama “Integrated Marketing” adını sık sık duyar olduk. O yüzden Medya Satın Alma bizim ilk göz ağrımız ve bu alanda hem online hem de offline olarak yatırımlarımız devam edecekBu yüzden yaratıcılık çok önemliPazarlama artık yalın ve insani bir duygudan çıkıp tasarımın ve yaratıcılığın harmanlanmasıyla insan duygularına dokunan reklam kampanyalarına dönüşmeye başladı. Bünyemizdeki 2. büyük transferimiz de bu sebeplerden dolayı Tasarım Departmanına yönelik oldu. Creative Direktörümüz ve Metin Yazarlarımız bu yıl çok daha ses getirecek kampanyalara imza atabilecekler. Öte yandan yapılan tüm pazarlama harcamaları esasen Call Center Hizmetinin başarısına odaklanmakta. Yani gelen talepleri satışa çevirebilmek. Eğer bunda başarısızsanız yaptığınız tüm iletişim bütçeniz çöpe gitmiş oluyor. O yüzden Call Center Software’nizin kusursuz çalışması ve isteğe göre customize edilebilmesi inanılmaz önem taşıyorBiz bu işi de layığıyla başardık diyebiliriz. Bir sürü inşaat, otel ve turizm firmasına paket teslim (Call Center Elemanı + Software) hizmet vermekteyiz. Bazı firmalarda bünyelerinde kullandıkları Call Center yazılımlarını CRM CC ile değiştirmektelerŞu an 62 kişilik Online 28 kişilik de Offline kadromuz mevcut. Dikeyde bünyemize katacağımız inşaat, turizm ve eğitim dışındaki sektörlerden gelecek yeni müşterilerimizle sayımız sene ortasından sonra 100 kişiye kadar ulaşabilir. Quality / Quantity ikileminde orta yol bularak ilerlemeyi hem mevcut çalışan kalitemizi sektörden gelen profesyonellerle arttırmayı hem de gerektiğinde yeni istihdam yaratarak işe başlayan genç arkadaşları bu profesyonellerin tecrübelerinden yararlanarak sektörel açıdan daha da tecrübeli hale gelmelerini sağlayan bir okul kurgusunu da geliştirip hayata geçirmeyi planlamaktayız.

 

Ayrıca CRM Medya’nın en önemli özelliklerinden birinin işine aşık ve teknolojiyi yakından takip eden bir kadroya sahip olması olduğunu aktaran Ramazan Becer, en önemli özelliklerinin ise vizyon ve teknolojiyi tecrübeyle harmanlayarak empati süzgecinden geçirip proaktif hizmet anlayışını benimsemiş olmaları olduğunu söyledi. CRM Medya’nın yeni COO’su Ömer Güran’ın da sektörün en tecrübeli isimlerinden biri olduğunu aktaran CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan BecerMühendis oluşunun vermiş olduğu deterministik yapısıyla ajansı aynı programatik satın alma teknolojisi gibi tıkır tıkır işleyen bir sistem içine almayı hedefliyor. Çok kısa bir süre olmasına rağmen bizle çalışmasına rağmen yaptığı işler inanılmaz. Kişilerin tekelinden çıkan, sisteme bağlı çalışan ve ama kişilerin de sisteme değer katıp, ölçümlenebildiği bir yapı kurmaya çalışıyor kendisi. Her departman kendi içinde yönetilip konuşması gereken tüm departmanların birbirleriyle proaktifşekilde konuştuğu, her departman özelinde kurguladığı vizyon toplantılarıyla müşterilerimiz için yeni, çağdaş, ses getirmiş veya getirecek olan bir sürü fikri, projeyi, ürünü ve servisi proaktif şekilde paylaşmaya başladı bile. Ömer Bey inşaat, turizm, eğitim sektörlerinin yanı sıra gıda, otomotiv, finans, sağlık vb. farklı dikeylerden de bünyemize müşteri katmayı planlıyor. Bu sene ses getiren ödüllü en az 1 iş yapabilmek de Ömer Bey’in hedefleri arasında” diye açıkladı.