Yazın en şık Casual takımları Giovane Gentile’de


Yazın en şık Casual takımları Giovane Gentile’de

Geçmiş ile geleceği harmanlayarak modern klasik konforu tasarımla buluşturan Giovane Gentiledetaylardaki işçilikleri ön plana çıkardığı casual takımlarıyla beylerin ofis şıklığına ortak oluyor.

Sezonun en güçlü renklerini ve dokularını bu sezon casual takımlarına entegre eden GiovaneGentiledaima genç kalmayı seven beylerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Giovane Gentile’nin mükemmeliyetçi çizgisini yansıtan koleksiyon, şık ve sportif ceketlerin yanı sıra pantolon ve gömlekleriyle de cesur beylerin imzası oluyor.  Retro ve minimal desenleri dokulu kumaşların yanı sıra çizgili kumaşlarla buluşturan Giovane Gentile casualkoleksiyonunda, ergonomik tasarımı ön planda tutuyor. Giovane Gentilemleklerde kullandığı çizgilerler casual tarzınızı daha da sportif kılarken, ceketlerde kullandığı düğmeler de detaylardaki şıklığınız oluyor. 

Casual takımları açık kahverengi tonlardaki ayakkabı ve kemerlerle tamamlamanıza eşlik eden Giovane Gentile, yaz aylarında da gardırobunuzdaki yerini alıyor. 

Mağazalar için iletişim: http://bit.ly/2A5SUjr

Giovane Gentile Hakkında Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Editionmarkasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce cornermağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır.  Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır