“Instagram Ailem Oldu”


“Instagram Ailem Oldu”

Yıllardır doğum ve bebek fotoğrafçılığı yapan ve hem işiyle hem de özel hayatı ile instagram fenomeni olan Merve Tiritoğlu Şengünler, fenomenlik sürecini MAG’a anlattı.

“Benim hayatımda ışıklar hiç kapanmıyor”

“Fotoğrafçılık serüvenim kızımın doğumundan sonra oldu”

Mutluluğun resmini çizemem ama fotoğrafını çekerim diyerek mesleğini özetleyen Merve Tiritoğlu Şengünler, “Mesleğimin en sevdiğim tarafı aslında sürekli dinamik olması. Yorulmaya, durmaya ya da modunuzun düşmesine asla izin vermeyen bir iş. Gün içinde enerjinizin düşük olma ihtimali sıfır en derinden hissediyorsunuz onların mutluluğunu, doğum heyecanını hatta bazen korkularını ve bu haberin günün hangi saati geleceğinden bir haber hayat bir yandanda devam ediyor. Aynı hızla benim kendi bebeklerim ile işte bu “benim renkli hayatım” dedi. Tiritoğlu, “Sosyal medyadan işimi paylaştıkça otomatik olarak takipçilerim de benim renkli hayatıma dahil oldular ve güzel bir instagram ailem oldu.Gün içinde yaptıklarım,çocuklar için seçtiklerim derken çok keyifli başka bir boyutu oldu sayfamın” sözleri ile sosyal medya fenomeni olma sürecini anlattı.

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’nin kapak yıldızı olduğu MAG Nisan sayısı, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi Mercedes Benz Fashion Week özel röportajları, başarılı yazarları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.