Geberit, Piave ve Brenta fotoselli batarya sistemleriyle zamana meydan okuyor


Geberit, Piave ve Brenta fotoselli batarya sistemleriyle zamana meydan okuyor

Geberit, Londra merkezli Behling tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Piave ve Brenta fotoselli batarya sistemleriyle zamansızlığa meydan okuyor. Her tür lavabo tasarımıyla rahatlıkla uyum sağlayabilen fotoselli bataryalar, ankastre kullanımı için 170 ve 220 mm’lik ölçüleriyle de kullanıcısının beğenisini kazanıyor.

 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, üstün teknolojiyle tasarladığı Piave ve Brenta fotoselli bataryalarıyla yaşam alanlarını yenilikçi çözümlerle buluşturuyor. İnce ve zarif olmasının dışında sağlamlığıyla da göze çarpan Piave ve Brenta bataryaların hem ankastre hem de tezgâh üstü modelleri bulunuyor.

 

Mükemmel tasarım…

Açma ve kapamada bataryanın herhangi bir yerine dokunma gerektirmediği için el yıkamayı hijyenik hale getiren fotoselli lavabo bataryaları, bu özelliğiyle havalimanları, alışveriş merkezleri, okullar ve restoranlar gibi genel ve ticari alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Londra merkezli Behling tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Piave ve Brenta, her tür lavabo tasarımıyla da rahatlıkla uyum sağlayabiliyor ve ankastre kullanımı için 170 ve 220 mm’lik ölçüleriyle kullanıcısının beğenisini kazanıyor.