İnegöl AVM'den Ramazan Ayına Özel Etkinlikler


İnegöl AVM'den Ramazan Ayına Özel Etkinlikler

RAMAZAN AYININ TÜM RENKLERİ BURADA

Hacivat - Karagöz, Aşuk ile Maşuk, tasavvuf müziği eşliğinde Sema gösterisi, her akşam iftar saatinde fasıl dinletisi, ikramlar, hediyeler ve ramazanın büyüsünü taşıyan pek çok etkinlik bu anlamlı ayda İnegöl AVM ziyaretçilerini bekliyor. Ayrıca yemek yazarı ve sunucu Sahrap Soysal, iftar sofralarının bereketine tat katacak tarifleriyle İnegöl AVM’ye konuk oluyor.


14 Mayıs 2018, İstanbul;

İnegöl AVM tüm bölge halkını, huzurun, nefsin, bir arada olmanın ne denli kıymetli olduğunu hatırlatan Ramazan ayının sıcaklığını paylaşmaya davet ediyor.


Misafirlerinin, keyifle vakit geçirebileceği Ramazan ayına özel gösteriler hazırlayan İnegöl AVM, ziyaretçilerine nostaljik bir Ramazan eğlencesi seçkisi sunuyor.


Gölge oyunu Hacivat – Karagöz, kukla gösterisi, mehter gösterisi, ateşbaz, Aşuk ile Maşuk, sihirbaz gösterisi, buble show ve jonglör gösterisi İnegöl AVM’de iftar sonrası saatlere neşe katıyor.


Ayrıca; orta oyunu, canlı Hacivat - Karagöz gösterisi, tasavvuf müziği eşliğinde Sema gösterisi ve Kadir gecesine özel ikramlar da İnegöl AVM’nin Ramazan sürprizleri arasında yer alıyor.

Ramazan ayı boyunca her akşam iftar saatinde gerçekleşecek fasıl dinletisi de ziyaretçilere keyifli anlar vaat ediyor.


Sahrap Soysal konuk oluyor…

İnegöl AVM Ramazan ayına özel lezzet sırlarını paylaşacak çok özel bir konuğu da ağırlıyor. Hazırladığı birbirinden lezzetli ve özel yemek tarifleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip yemek yazarı ve sunucu Sahrap Soysal, iftar sofralarının bereketine tat katacak tariflerini paylaşıyor, ziyaretçilerden gelen soruları yanıtlıyor.


Ramazan ayına özel düzenlenen dijital oyun kampanyasında ise pideleri yakalayanlar sürpriz hediyelerin sahibi oluyor.


İnegöl AVM, Ramazan ayı boyunca öğlen 12.00 ile gece 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.


Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (FİBA CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, Fiba Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.