İftar vermek kolaylaşacak


İftar vermek kolaylaşacak

Kapıya teslim gurme ev yemeklerinde öncü Meal Box, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı zengin iftar menüleriyle toplu organizasyonlarda yemek tedariki sorununa sağlıklı, lezzetli ve doyurucu bir alternatif getiriyor.

Meal Box, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği Ramazan ayına özel olarak hazırladığı zengin iftar menüleriyle toplu iftarları daha sağlıklı ve lezzetli hâle getiriyor. Dernekler, vakıflar ve hayır kurumları başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların düzenledikleri iftar organizasyonlarında yemek tedarikini sorun olmaktan çıkaran Meal Box; çorba, ana yemek, yan yemek, salata, tatlı ve içeceğin yanı sıra, Ramazan ayının vazgeçilmezi iftariyelik ve hurma ikramını da içeren üç farklı menü seçeneği sunuyor.

İftar vermek kolaylaşıyor, sofralar zenginleşiyor

Meal Box Ramazan ayı özel menüleri, isteğe göre kullan-at kaplar veya porselen sunumlarla masalara ulaştırılıyor. İftar yemeğinin ardından Hacivat ve Karagöz gösterileri, fasıl ve ney dinletisi gibi aktiviteler Meal Box tarafından organize edilebiliyor. Meal Box ilk kez bu yıl başlattığı zengin iftariyelik menüleriyle iftar organizasyonlarını makul bütçelerle daha sağlıklı ve lezzetli hâle getirerek, Ramazan ayı boyunca paylaşım kültürünün yaygınlaşmasını hedefliyor.

Meal Box iftar menüleri ve iftar sonrası etkinlikleri hakkında ayrıntılı bilgi almak ve sipariş vermek isteyenler mealbox.com.tr/toplu-iftar-yemekleri adresinden hızlı online teklif alabiliyor.

Meal Box Hakkında:
Meal Box, “kapıya yemek servisi” yaklaşımıyla 2014 yılında hizmet vermeye başladı. Mealbox.com.tr üzerinden İstanbul’un her yerine sipariş ulaştıran Meal Box, usta şefler tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan lezzetli ev yemeklerini, tasarım ödüllü özel termo kutularıyla taze ve sıcak bir şekilde sunuyor. 2018 yılı itibarıyla 1 milyonun üzerinde siparişi müşterilerine ulaştıran ve 3 bine yakın aboneye ulaşan Meal Box; yemek aboneliği, kurumsal catering, etkinlik catering ve diyet yemek aboneliğini de eklediği geniş ürün gamıyla İstanbul’da bulunan her noktaya kapıya teslim yemek servisi sunuyor. Sağlıklı ev yemeği tüketmek isteyenlerin tercih ettiği Meal Box, ürünlerinde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanmıyor.