Açık Havada Yemek Yeme Keyfini Le Creuset Tamamlıyor


Açık Havada Yemek Yeme Keyfini Le Creuset Tamamlıyor

Le Creuset, yemek keyfinin bahçe ve balkonlara taşındığı yaz mevsiminde sunduğu geniş ürün seçenekleri ile sofraların mükemmel tamamlayıcısı oluyor.


Le Creuset renkleri bu yaz tabiatı sofranıza taşıyor. Ateşten gelen Volkanik, Kiraz, Güneş, sonsuz denizlerin ilhamı Krem, Marsilya, Karayip, Pasifik ve topraktan gelen Palm ile sofralarda fark yaratıyor.


Özenle hazırlayacağınız sofranızı rengarenk ürünler ile donatan Le Creuset, sadece özel günleri değil, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz her günü keyifli kılıyor.


Döküm Demir tencerelerden, ızgara tavalara, Stoneware sunum ve servis ürünlerinden, mutfak ve şarap aksesuarlarına kadar birçok alternatif sunan Le Creuset’nin canlı renkleri ile açık havada yemek yemenin keyfini tamamlayın.


Satış Noktaları

Le Creuset City's Nişantaşı

Teşvikiye Cad. No. 162 Nişantaşı

Tel. +90 212 373 18 73

[email protected]

Le Creuset Palladium

Barbaros Mah. Halk Cad. No. 8-B Ataşehir

Tel. +90 216 663 22 03

[email protected]


Le Creuset Hakkında

Le Creuset, 1925 yılında Kuzey Fransa’nın Fresnoy-le-Grand kasabasında bir emaye uzmanının ve bir döküm uzmanının, porselen emaye kaplanmış üstün kaliteli döküm demir pişirme gereçleri üretmek için bir araya gelmesiyle kurulmuştur.

Adını demirin içinde eritildiği büyük taş potadan alan Le Creuset’nin tüm döküm demir ürünleri, 1925 yılında özgün tasarımlı ilk yuvarlak cocotte tencere piyasaya sürüldüğü günden bugüne dek Fransa’da üretilmektedir. Uygulanan ilk renk, erimiş döküm demirin canlı tonlarından esinlenilen parlak 'Volkanik' turuncu rengidir. Her bir ürün, kendi kalıbına döküldükten sonra ince el işçiliği ile üretilmesi sonucu mükemmel pişirme sonuçları sunan eşsiz bir parçadır. Le Creuset, döküm tencerelerden 3-kat paslanmaz çelik kaplama pişirme gereçlerine, mutfak ve servis eşyasından silikon, tekstil ve şarap aksesuarlarına kadar geniş ürün gamına sahiptir.