Birlikte Başardık!


Birlikte Başardık!

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Listesinde AGT yükselişini sürdürüyor.

Birlikte Başardık!

Türkiye’nin önde gelen mobilya bileşenleri ve parke markası AGT, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yükselişine devam ederek, 162. Sırada yerini aldı.


İnovatif, işlevsel ve trend yaratan ürünleriyle mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yükselmeye devam ediyor. Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 listesinde bir önceki yıla göre yükselişini sürdürerek, 162. sırada yer aldı. 2017 yılı sonuçlarına göre cirosunu %28 arttıran AGT, istikrarlı büyümesine devam ediyor.


Kurulduğu 1984 yılından bu yana istikrarlı büyümesini sürdürerek, sektöründe sadece Türkiye’nin değil dünyanın lider şirketleri arasına girmeyi başardı. Bugün Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde 400 bin metrekare alana kurulu modern tesislerinde, MDF, MDF-LAM, panel, profil ve parke üretimi gerçekleştiriyor, ürünleriyle İran, Rusya, Doğu Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere 70’ten fazla ülkede milyonlarca insanın hayatına dokunuyor. Duygusal sermayesini büyüterek birlikte başarmak için tüm yol arkadaşlarıyla birlikte hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.