Babalar Günü’nde en özel hediye seçenekleri Giovane Gentile’de


Babalar Günü’nde en özel hediye seçenekleri Giovane Gentile’de

En ‘baba’ hediye için Giovane Gentile

Babalar Günü’nde en özel hediye seçenekleri Giovane Gentile’de

 

Geçmiş ile geleceği harmanlayarak modern ve klasik konforu ergonomik tasarımlarla buluşturan GiovaneGentilebabalarını mutlu etmek isteyenlere alternatif hediye seçenekleri sunuyorPantolondan gömleğe, t-shirtten takım elbiseye kadar geniş ürün yelpazesi ile erkeklere seslenen Giovane Gentile, aksesuar seçenekleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Erkeklerin şıklığına ortak olan Giovane Gentilekendine ve giyimine özen gösteren babalar için birbirinden farklı hediye alternatifleri sunmaya devam ediyor. 

 

Pantolondan gömleğe, t-shirtten takım elbiseye kadar geniş ürün yelpazesi ile erkeklere seslenen Giovane Gentile, ürünlerindeki fonksiyonel özelliklerin yanında uygun fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Aksesuarlarıyla da adından söz ettiren Giovane Gentilemendil, kravat, şal,kemer, gözlük vb. aksesuarlarıyla babaların şıklıklarını bir üst skalaya taşımalarını sağlıyor. 

 

Kıyafete ahenk veren kombini göz önüne çıkaran aksesuarlarıyla Giovane Gentiletüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor.

 

Mağazalar için iletişim: http://bit.ly/2A5SUjr

Giovane Gentile Hakkında Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren ErcemTekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Editionmarkasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır.  Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanındauzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır