Atlantik Halı Velvet Serisiyle, Yaşam Alanlarınız Farklılaşıyor


Atlantik Halı Velvet Serisiyle, Yaşam Alanlarınız Farklılaşıyor

Atlantik Halı Velvet serisiyle

Yaşam alanlarınız farklılaşıyor

 

Türk halı sektörünün ilk uluslararası ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesine sahip markası Atlantik Halı, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Velvet ile yaşam alanlarını doğallıkla buluşturuyor. Akıllı boyama tekniği ile boyanan ve yüzde 100 doğal viskon ipliklerle dokunan Velvet, parlak ve yumuşak görüntüsüyle yaşam alanlarını farklılaştırmanın ismi oluyor.

 

Üretiminin yüzde 65'ini 7 kıtada 50 ülkeye ihraç eden ve Türk halı sektörünün ilk uluslararası ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesine sahip markası olan Atlantik Halı, birbirinden şık halılarıyla adından söz ettirmeye tüm hızıyla devam ediyor.

 

Velvet ile toz problemi minimize ediliyor

Sektöre farklı bir açından baktığını koleksiyonuna eklediği Velvet ile kanıtlayan Atlantik Halı, takipçilerinin beğenisini kazanıyor.  Akıllı boyama tekniği ile boyanan ve yüzde 100 doğal viskon ipliklerle dokunan Velvet, dokuma sonrasında özel yıkama teknikleriyle yıkanarak toz problemini minimize ediyor. Velvet, parlak ve yumuşak görüntüsüyle yaşam alanlarını farklılaştırmanın ismi oluyor.