Bayramda Biletsiz Kalmayın


Bayramda Biletsiz Kalmayın

Mübarek Ramazan ayı bütün coşkusuyla yaşanmaya devam ederken, şimdiden Ramazan Bayramı biletleri büyük ilgi görüyor. Bayramda memleketlerine gidecekler ya da tatile çıkacaklar hem bilet bulmak hem de uygun fiyata sehayatlerini planlamak için kollarını sıvadı.Özellikle bayram seyahatleri için bilet alımlarının son güne bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Biletall CEO’su Yaşar Çelik, “Bayramlarda indirimli bilet olmaz. Bu yüzden indirimli bilet satanlara itibar etmeyin. Ramazan’ın son günleri yaklaştıkça değil ucuza, bilet bulamayabilirsiniz’’ dedi.


Ramazan Bayramına yönelik seyahat planları netleşmeye başladı. Vatandaşlar gidecekleri yere göre şimdiden biletlerini hazırlıyor. Bayram nedeniyle sefer sayılarında daha yoğun bir dönem yaşanacağının altını çizen Biletall CEO’su Yaşar Çelik, vatandaşların bilet alırken alternatif biletleri de kontrol etmeleri gerektiğini söyledi. Çelik, ‘’ Bilet fiyatlarını karşılştırmalı sunan Biletall.com seyahate çıkacaklara büyük avantajlar sağlıyor. Sistem üzerinden alternatif otobüs, uçak firmalarını ve ihtiyacınız olacak olan seyahat türünü listeleyebiliyorsunuz. Opsiyon sürelerini inceleyerek, önceden biletinizi hazırlayabilirsiniz’’ diye konuştu. 


Otobüs Biletlerini 1 Saat Öncesinden İade Alıyor

Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Kullanıcılar biletini erken satın almaktan çekinmesinler. Programlarında değişiklik olsa bile biletall.com’dan alınan otobüs biletlerinde sefere bir saat kala iade yapılabiliyor. Uçak bileti alacaklar ise herhangi bir bedel ödemeksizin programları netleşene kadar ki süreç için biletall’dan ücretsiz rezervasyon yapıp, artan fiyatlardan etkilenmiyor. Araç ile seyahat edecekler mümkünse arefe gününden önce yola çıksın ve dönüş için bayramın son gününü beklemesin.’’