Fakir'den Bakımına Özen Gösteren Babalara Özel…


Fakir'den Bakımına Özen Gösteren Babalara Özel…

FAKİR’DEN BAKIMINA ÖZEN GÖSTEREN BABALARA ÖZEL…


Nesillerdir elektrikli ev aletleriyle hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’den Babalar Günü için özel hediye alternatifleri…


Bu yıl 85. yılını kutlayan Fakir Hausgeräte, “Babalar Günü’nde ne hediye alsam?” diye düşünenlere çeşitli hediye alternatifleri sunuyor. Çok fonksiyonlu Ultracare Pro All In Oneerkek bakım kiti ve Stubby sakal şekillendirme cihazı babaların hayatını kolaylaştırırken şıklığına karizma katıyor.


Bakımına Özen Gösteren Yakışıklı Babalara


Babam için kişisel bakımı her şeyden önce gelir diyenlerin tercihi Fakir Ultracare Pro All In One bakım kiti ile berber ihtiyacını evlere getiriyor. 6 farklı kesici başlığı ve tarak aparatlarıyla, saç-sakala istenilen şekli veren cihaz, hassas detay başlığı sayesinde kulak, burun, favori ve ense kılı gibi ulaşması zor bölgelerin de rahatça temizlenmesini sağlıyor. Yıkanabilir, paslanmaz çelik bıçakları, ıslak ve kuru saçta kolay kullanım imkanı veriyor. Cihazın, 45 dakikaya kadar kablosuz kullanılabilme özelliği işlevselliğini artırıyor.


Karizmatik Babalara: Stubby


“Benim babam sakallı daha karizmatik!” diyenler için Fakir Stubby sakal şekillendirme cihazı paslanmaz çelik bıçakları ve çıkarılabilir başlığı ile pratik kullanım sağlıyor. 40 dakika kablosuz kullanılabilen cihaz, sakala şekil vermek için berbere gitmeye gerek bırakmıyor. Temizleme fırçası ve bakım yağı ile uzun süre kullanılabilen Stubby, babaların vazgeçilmezi oluyor.


Ayrıntılı Bilgi: www.fakir.com.tr