Vadistanbul Ulaşım Yatırımı ve Etkinlikleriyle Uluslararası Ödüllerin Sahibi oldu!


Vadistanbul Ulaşım Yatırımı ve Etkinlikleriyle Uluslararası Ödüllerin Sahibi oldu!



Vadistanbul, uluslararası ödüllerine yenilerini ekledi. İş dünyasının en prestijli uluslararası ödül organizasyonlarından biri kabul edilen Stevie Awards, bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride Vadistanbul’u ödüllendirdi. 

Vadistanbul, önemli ulaşım yatırımı olan, Seyrantepe metrosundan AVM’nin içine kadar giden havadan giden raylı sistem ‘Havaray’ ile “Yılın En İyi Ürünü ve Servisi” başlığında Gold Stevie Winner oldu. 


Vadistanbul’da 18 Ocak – 25 Şubat arasında düzenlenen kış Lunaparkı, Istanbul Winter Dream ile PR İletişim Kampanyası ve Event Marketing Kategorileri’nde Bronze Stevieödülünü kazandı. Bir diğer Bronze Stevie ödülü ise 25 bin taraftarın izlediği Galatasaray şampiyonluk maçı gösterimine PR İletişim Kampanyası ve Event Marketing Kategorisinde verildi. Vadistanbul festival alanına 144 metrekarelik dev led ekranın kurulduğu ve Göztepe - Galatasaray maçı canlı olarak yayınlandığı etkinlikte adeta bir stadyum havası yaşanmıştı.

Vadistanbul, bu yıl içerisinde Amerika Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 1995 yılından bu yana Amerika’da düzenlenen Hermes Creative Awards 2018’de 9 ödül, dünyanın en prestijli ödüllerinden sayılan RLI (Retail and Leisure International) Ödülleri’nde 2018 Uluslararası Perakende ve Eğlence Destinasyonu Kategorisi’nde “Highly Commended” ödülü aldı.


VADİSTANBUL Hakkında:

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup, Evyap ve İnvest Grup tarafından, Evyap’ın Ayazağa’daki arazisi üzerinde konumlanan ve megamall kategorisinde yer alan Vadistanbul AVM, kurulduğu 103.000 malan ile dünyanın en gözde markalarını, İstanbul’un en beğenilen lezzet mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturmasının yanı sıra, 760 metre uzunluğunda alışveriş caddesine de sahip. Vadistanbul AVM, özenle planlanmış yemyeşil peyzaj alanı içerisinde yer alan; ses, ışık ve suyun muhteşem uyumuna sahne olan gösteri havuzu ile misafirlerine unutulmaz sürprizler yaşatırken, teknolojinin son olanaklarıyla donatılmış sinema kompleksi ve eğlence parkı da alışveriş keyfine hayatın en güzel renklerini taşıyor. Ulaşım olanaklarıyla da fark yaratan Vadistanbul AVM’ye TEM bağlantı yollarıyla ve Havaray yoluyla kolayca erişilebiliyor. Türkiye’de bir ilk ve tek olan, 15 milyon Euro’luk yatırım desteğiyle hayata geçirilen Havaray ile Seyrantepe metrosundan sadece üç dakikada doğrudan Vadistanbul AVM içine, foodcourt’a ulaşmak mümkü