Salon Dekorasyonunun Anahtarı: Köşe Takımları


Salon Dekorasyonunun Anahtarı: Köşe Takımları


Yataş Grup bünyesinde mobilya tasarımı dünyasına adım atan Enza Home, başarılı ve yenilikçi çizgisiyle dekorasyon rehberliği yapıyor. Modern ve klasik yansımalarıyla her zevke hitap eden tasarımlarını ulaşılabilir bütçelerle satışa sunan Enza Home ürünleri bu sezon da harikalar yaratıyor.

Ev dekorasyonunu en çarpıcı kılan alanlar arasında oturma odası ilk sırada gelir. KöşeTakımları ile şekillenerek çarpıcı hale gelen oturma odası dekorasyonları için, tarzınızı yansıtmayı başaran doğru kombinasyonlar yapmalısınız. Duvar renginiz, halı ve perdeleriniz, dekoratif aksesuarlarınız ile yakaladığınız uyumu köşe takımları ile pekiştirerek son derece şık yaşam alanlarına kavuşabilirsiniz. Dekorasyona başlamadan önce beğendiğiniz tarzı belirlemenizde fayda var. Klasik ve modern çizgileri birleştirmek mi yoksa İskandinav tarzı bir oturma alanı yaratarak sadeliğin zarafetini yakalamak mı sizi daha çok etkiliyor belirledikten sonra oturma odanızın ölçülerini de göz önünde bulundurarak köşe takımları için Enza Home’un muhteşem tasarımlarına daha yakından göz atabilirsiniz. 


Klasik Zarafet İle Harmanlanmış Modern Tarzlar

Enza Home Köşe Takımları arasında modern ve klasik dokunuşları en iyi harmanlayan modellerin başında gelen Merlin Köşe Takımı, oturma odanız için şık ve modern bir görünüm yaratabilir. Hem sağ hem de sol köşe olarak kullanılabilen, oturma alanlarınıza ferahlık katan bu model; minder ve kol yapısındaki farklı dikişler ve havanızı bir anda değiştirebilecek kırlent tasarımları ile konforun en şık halini evinize taşıyor. Temizliği kolaylaştıran yüksek ayak yapısı ahşap ile modernize edilerek hayatınızı kolaylaştırıyor. 

Klasik ve modern dokunuşların uyumunu sevenler için Enza Home’un şüphesiz en dikkat çeken tasarımlarından bir diğeri ise Lupo Köşe Takımı. Dönemin moda renkleri ile asaleti yansıtan model, baklava desenli kol detayı, rahatlığınızı düşünerek hazırlanmış iç malzemesi, yatağa dönüşebilen kullanışlı yapısı, ahşap ayak uygulamaları ve şıklık katan kırlent tasarımları ile harikalar yaratıyor. Ahşap bir tv ünitesi ve orta sehpanın yanı sıra yeşilin her tonunu yansıtan salon bitkilerinizle kombinleyebileceğiniz köşe takımları dekorasyonda sizi zirveye taşıyabilir. Aria Köşe Koltuk Takımı ile şıklığın tanımını yeniden yazan Enza Home, modern renk skalası ile göz dolduran tasarım örneğini birleştirerek farklılık yaratıyor. Özel desen uygulamasını yumuşak dokusuyla birleştiren, elde işlenmiş kapitone dikişli ya da özel tasarlanmış ahşap kaplama berjer seçenekleriyle oturma odanıza ahenk katan bu model kuş tüyü sünger uygulamasıyla hazırlanarak size ayrılmak istemeyeceğiniz alanlar yaratıyor.




Günümüz popüler renklerinden bir diğeri olan parlament mavisinin kullanıldığı Toronto Köşe Takımı, şık ve modern tasarımının yanı sıra fonksiyonel yapısıyla da tüm gözleri üzerine toplamayı başarıyor. Dar mekanlarda dahi kullanıma uygun hale gelen bu takım aynı zamanda yatak olabilme özelliğine de sahip. Saklama alanlarınızı genişletecek sandıklı yapısı ve zarif kırlentleri ile bu tasarım tam size göre.

Sadelik, şıklık ve zarafeti klasik yansımalarla buluşturmayı sevenler içinse Enza Home, Rosa Köşe Takımını tasarlamış. Eşsiz köşe takımı modelleri arasından zarif dokusuyla sıyrılmayı başaran bu köşe takımları, kollarında ve sırt minderlerindeki dikiş detayları ile tüm dikkatleri üzerine topluyor. Kadife ve keten dokulu kumaş alternatifi sunan modelin yatak olabilme fonksiyonu da bulunuyor. Siyah, gri, kiremit ya da hardal rengi ile dekore ederek muhteşem sonuçlara ulaşabileceğiniz model, köşe takımları modelleri arasında en iddialı olanlardan biri diğeri.

Modern Tasarımın Ferah Yansımalarını Hissedin 


Köşe takımları ile her zevke hitap eden tasarımlar yaratan Enza Home, modern yaklaşımı ile şıklık algısını baştan yazıyor. Spor tarzda yaşam alanlarını tercih eden kişiler için yarattığı köşe takımları ile rahatlığı zarafetle buluşturuyor. Enza Home, Born Köşe Takımları ile maksimum konforu modern tasarımla bir araya getirerek yalın ve şık dekorasyon anlayışını baştan yaratıyor. Retro tarzı, farklı boy ve modellerde kırlent çeşitliliği, dar alanlara kolayla uyum sağlayabilirliği, yataklı ve sandıklı model seçenekleri ayrıca sağ ve sol köşe de kullanılabilme rahatlığı ile bu model size farklılığı ve rahatlığı vadediyor.  

Yılın 4 mevsimi rahatlıkla kullanılabilecek kumaş yapısıyla Ayda Köşe Takımını üreten Enza Home, yatak olabilme özelliği de kattığı bu takımla tüm beklentileri karşılıyor. Dahası yatak içine gizlenmiş komodin bölümü olan bu takım, köşe takımları arasında özel fonksiyonları ile sıyrılmayı başarıyor. Farklı form, boyut ve tasarımlara sahip kırlentleri ile de ayrıca göz zevkinizi de okşuyor.



Modernliğin aynası olabilecek Mayfair Köşe Takımı, pek çok dekorasyona uyum sağlayabilecek çizgide tasarlanmış. Ayrı ayrı ya da tek parça halinde kullanılabilen bu model, köşe takımları arasında en kullanışlı olanlardan birisi. Dolgun ve yumuşak oturum sağlayan yapısı, metal ayakları ve zengin kırlent alternatifleriyle size hayal ettiğinizden fazlasını sunuyor.

Köşe takımları arasında dikkat çeken bir diğer model ise Enza Home City Köşe Takımları. İskandinav tarzını yansıtan modeli ile sadeliğin yansıması olan bu koltuk takımı zenginleştirilmiş kumaş ve renk seçeneği sunuyor. Temizliği kolaylaştıran yüksek ayak tasarımı ile hayatınızı da kolaylaştıran köşe takımları, şık tasarımlı kırlent seçenekleri ile evinizin havasını değiştiriyor. 

Dekorasyon arayışında yeni fikir sahibi olmak isteyen kişiler için alternatif seçimler sunan Enza Home, yenilikçi tarzı ve  ulaşılabilir fiyatları ile evinize zerafet, şıklık ve modernliği taşıyor. Sizde Enza Home’un çarpıcı modellerini incelemek ve size en uygun tasarımla tanışmak için mağazalarını ya da online sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.