NOTE YAPI göz kamaştıran Note 27 Projesi için düğmeye bastı


NOTE YAPI göz kamaştıran Note 27 Projesi için düğmeye bastı

Türkiye'de ve dünyanın farklı noktalarında gayrimenkul üretimi yapan Note Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tekelioğlu, inşaat ve emlak sektörü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sektörün içinde bulunduğu dar boğazdan çıkacağını ifade eden Tekelioğlu, Antalya'da yer alan Note 27 projesi hakkında da bilgiler verdi.

Antalya Konyaaltı bölgesinde yer alan Note 27 projesinden de söz eden Tekelioğlu, daireleri adeta kendileri oturacakmış gibi tasarladıklarını söyledi. Tekelioğlu, spordan kültüre, güvenlikten sağlığa kadar birçok farklı artısı olan Note 27 projesinde fiyatların ise 300 bin lira ile 500 bin lira arasında olduğu ifade etti.

Öncelikle sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

İsmim Mustafa Tekelioğlu. 1975 Kayseri doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Kayseri’de tamamladıktan sonra üniversite ve yüksek lisansta da ağırlıklı olarak yurt dışındaki üniversitelerde okudum. Uluslararası şirketlerde bir dönem yöneticilik yaptıktan sonra 2004 yılında Antalya’da ticari hayatımıza başlamış olduk. Bir dönem turizm yapıp, 2010 yılından sonra da inşaat sektörüne girmiş olduk.

Note Yapı’dan da bizlere kısaca söz edebilir misiniz?


Note Yapı 2 milyon TL sermaye ile 2010 yılında kurulmuş olup ağırlık olarak Antalya’da yaşayan ve bu bölgeye yurt dışından gelen kişilere konut edindirmeyi hedefleyen bir yapılanma. Daha sonra yurt dışında AVM’ler de yaptık. Son dönemlerde de talebin artması ve gayrimenkul yatırımı karşılığında Türkiye Cumhuriyeti için vatandaşlık hakkı verilmesiyle ülkenin genel yapısından da kaynaklanan değer artmasıyla ciddi bir talep artışı oldu.

Note Yapı şimdiye kadar hangi projelere imza attı?

Note Yapı daha çok Antalya Konyaaltı bölgesinde 1+1 ve 2+1 daireler üretiyor. Daha çok yurt dışından gelen ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak lüks rezidanslar inşa ettik. Bundan sonra da üretmeye devam ediyor. Son dönemde Antalya’da da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda da Note 27 adlı bir projemiz var.

Peki Note 27’den söz edecek olursak bizlere neler söylemek istersiniz?

Note 27 projesi son dönemde inşaat sektörünün biraz sıkıntılı olduğu bir dönemde devreye girdi. Bizler Türkiye’deki konut alıcılarının daha çok 300 ile 500 bin lira arasında bir bütçeleri olduğunu gördüğümüz için Note 27’yi de bu şekilde fiyatlandırdık.

Note 27 projesi ödüllü mimarlar tarafından tasarlanmış ve Antalya’nın en güzel projelerimizden birisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 13.400 metrekarelik alanda 6 bloktan oluşan bir proje. 2+1 ve 3+1 dairelerimiz var. Havalimanına ve AVM’lere ayrıca hastaneye de çok yakın olup yerli ve yabancı yatırımcıya hitap eden ve bölgenin en büyük projelerinden biri olarak bir kentsel dönüşüm çalışması olarak ortaya çıktı.

Fiyat aralıklarınız nedir?

Note 27’de dairelerimiz 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Yüzme havuzları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüme alanları, sohbet alanları ve güvenliği olan ayrıca çocukların da mahalle kültürüyle büyüyebilecekleri bir site olarak tasarlandı. Fiyatlarımız ise 300 ile 500 bin lira arasında olacak. Taleplere göre ilerleyen dönemde fiyatların artması da söz konusu. Projemizi ise 2020 Aralık ayında bitirmeyi planlıyoruz.

Satış ve pazarlama için planınız nedir?

Kentsel dönüşüm projesi olduğu için 250 dairenin yaklaşık 125-130 tanesi satılmış durumda. Genelde orada yaşayan insanların aldığı bir proje. Biz bunu kısıtladık. İnşaat sektörünün içinde bulunduğu dar boğazdan dolayı yurt dışından da çok talep var. Bizler de yatırım düşünen ve ya uygun fiyata daire almak isteyen Avrupa’daki Türklere satış yapmayı planlamaktayız.



projemlak