Omran İnşaat'tan Türkiye'ye 700 milyon TL'lik yatırım


Omran İnşaat'tan Türkiye'ye 700 milyon TL'lik yatırım

Türkiye pazarında kalıcı olmak üzere yola çıktı

 


 

Türkiye pazarına büyüme hedefiyle giren Omran İnşaat, ilk büyük konut projesi 'Kasr-ı Âlâ'dan sonra 'Kasr-ı-Derya' ve 'Kasrı-Ahsen' projelerini hayata geçirmek üzere düğmeye bastıLüks segment konut üretiminde marka olmayı hedefleyen Omran İnşaat ilk etapta 700 milyon TL'lik yatırım öngörüyor.

 

Türkiye pazarına büyüme hedefiyle giren Omran İnşaat, ilk büyük konut projesi 'Kasr-ı Âlâ'yıİstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmesinin ardından 'Kasr-ı-Derya' ve 'Kasrı-Ahsen' projelerini de hayata geçirmek üzere planlarını revize etti.

 

Lüks segment konut üretiminde marka olmayı hedeflediklerini ve Türkiye'de kalıcı olarak yatırımlarını sürdüreceklerini söyleyen Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram "Türkiye yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu ülkeye güveniyoruz. Burada kalıcı olmak istiyoruz. Krizler gelir geçer ama fırsatları da beraberinde getirir" dedi

 

Şirketin ilk konut projesi olan 'Kasr-ı Âla'da sona yaklaştıklarını belirten Bayram, inşaatın temelini attıklarını belirterek dairelerin ise yüzde 20’sini sattıklarını ifade etti. Çengelköy'ün merkezinde 6 bin metrekare alan üzerinde hayat bulan projenin, 2019 yılı ağustos ayında teslim edilmesinin planlandığını söyleyen Bayram "Lüks yaşam alanları inşa edeceğiz ve Türkiye'de büyüyeceğiz. Türkiye ekonomisine olan güvenimiz ve gelen talepler doğrultusunda ardından 'Kasr-ı-Derya' ve 'Kasrı-Ahsen' projelerini de hayata geçirmek istiyoruz. Başlangıç için öngördüğümüz yatırım tutarımız 700 milyon TL civarında diyebiliriz" dedi.

Türkiye'de büyüme kararı alan Omran Holding, kentsel dönüşüm, lüks konut üretimi üzerine yoğunlaşmak üzere 2014 yılında Omran İnşaat' hayata geçirdi. Gerçekleştirdiği yüksek ihracat ile Türk malzemelerinin dünyada hakettiği değeri bulmasına yardımcı olmaya devam eden Omran İnşaat'ın Türkiye'de hayata geçirdiği ilk konsept projesi de 'Kasr-ı Âlâ' adıyla hayat

 

 

 

buluyor. Lüks yaşam alanları inşa etmeyi planlayan şirket projelerinde 'Kasr-ı' markasıyla büyümesini sürdürecek.