ADATEPE IDA BLUE’DA BİR SONBAHAR MASALINA DAVETLİSİNİZ…


ADATEPE IDA BLUE’DA BİR SONBAHAR MASALINA DAVETLİSİNİZ…

ADATEPE IDA BLUE’DA BİR SONBAHAR MASALINA DAVETLİSİNİZ…


Yerel değerlerin sürdürülebilirliği ve geçmişten geleceğe köprü olma felsefesini benimseyen Adatepe Ida Blue, Kaz Dağlarında unutulmaz bir sonbahar deneyimi için misafirlerini bekliyor. İdeal bir güzrotası için Kaz Dağlarının muhteşem doğası ve dört bin yıllık mirastan antik çağlara uzanan mitoloji deneyimleri, Adatepe Ida Blue’nun eşsiz servis kalitesiyle dingin bir tatil keyfine dönüşüyor…


Tüm odaları kendi hikayelerine sahip, yöreye ait ve özenle seçilmiş antika parçalara eşlik eden eşsiz Anadolu kilimleri ile dekore edilmiş Adatepe Ida Blue, gün ışığı, doğa ve huzurun ritimlerini kucaklayarak yeniden keşfediyor. Yerel organik malzemeler ile hazırlanmış lezzetli yemekleri ve meşhur Ida Blue kahvaltısı, Ida Blue Masalını unutulmaz kılıyor.


Kaz Dağları’nın keşfedilmeyi bekleyen doğası ve tarihi güzellikleri Adatepe Ida Blue rehberliğinde konuklarını bekliyor. Kişiye özel olarak organize edilen yürüyüşler ile misafirler doğa ve mitolojinin kalbinde hissederken, antik Yunan’dan yörük kültürüne uzanan lezzet keşifleri ile Ida masalının ruhunu keşfediyor. Adatepe köyü ve Kaz Dağlarının el değmemiş coğrafyasını, yerel yaşam motiflerini, kültür ve lezzetlerini daha yakından tanıma şansının yanı sıra bağ bozumu,safari turu, sezonluk zeytin hasadı ve mantar avı gibi deneyimler demevsim özelliklerine göre seçenekler arasında yerini alıyor.


Güz tatil rotalarının vazgeçilmez adresi Adatepe Ida Blue, misafirlerine kaliteli ve rafine bir dinlenme deneyimi sunarken, eşsiz lokasyonu sayesinde keyifli doğa ve çevre gezileri ile şehrin kalabalık ve yoğun hayatından unutulmaz bir kaçamak sağlıyor.