Metrolife’ta hem doğayı hem de şehri bir arada yaşayacaksınız


Metrolife’ta hem doğayı hem de şehri bir arada yaşayacaksınız

Metrolife’ta hem doğayı hem de şehri bir arada yaşayacaksınız

Metrolife’ta hem doğayı hem de şehri bir arada yaşayacaksınız

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş, Sancaktepe’nin en değerli projesi Metrolife ile İstanbul’un yükselen değeri haline gelen bölgeye prestij katmaya devam ediyor. Sinpaş’ın bölgede geliştirdiği 8. projesi Metrolife V.I.P bir yaşam için önemli ne varsa özenle geliştirildi. Metrolife metronun yanıbaşındaki konumu, 11.000 m2 büyüklüğündeki bölgenin çekim merkezi olacak çarsısı, teraslı/bahçeli evleri ve çok özel sosyal donatılarıyla Sancaktepe’de “kalitenin yeni adresi” olarak ayrışıyor.


Sancaktepe’nin merkezi noktasında konumlanan ve kalitesiyle bölgenin değerine değer katan en yeni Sinpaş projesi Metrolife, hem konfor ve ayrıcalıklı bir yaşam, hem de kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Metronun yanı başında bulunan Metrolife; yalnızca konumuyla değil, çarşısı, geniş peyzaj alanları, özel mimari tasarımı ve tamamı balkonlu daireleriyle de bölgenin en değerli projesi olarak lüks yaşamın kapılarını aralıyor.


Geniş teras ve bahçeleriyle farkını gösteriyor

Metrolife geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşam sunan bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, rengarenk park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği 11.000 m2’lik çarşı alanı ve meydanıyla dikkat çekiyor. Tamamı balkonlu daireler açık hava keyfini evlere taşıyor. Proje bu özellikleriyle yüksek kaliteli hayat tarzını arayanlara hitap ediyor. Komşuluğunda yer alan meydan parkı ve korupark ile yeşille çepeçevre sarılmış Metrolife, hem yeşilin hem de kentli modern yaşamın bir arada olduğu ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


V.I.P. Yaşamla kendinizi şımartın

Sağlıklı yaşam sever için spor kompleksiyle hizmet veren projede 2 gökyüzü havuzu, 1 tane de kapalı havuz bulunuyor. Gün ışıkları içinde yüzerek güne keyifli bir başlangıç yapabilir suda gökyüzünü izleyerek kendinizi şımartabilirsiniz.


Zamanınız size kalsın 

Sinpaş’ın cazibe merkezi haline getirdiği merkezlerden biri olan Sancaktepe, İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden biri olmaya da aday… Metrolife’tan Üsküdar’a gitmek yalnızca 27 dakika sürerken, Zincirlikuyu’ya 45 dakikada ulaşım sağlanıyor. Şehrin hem içinde hem dışında hissedeceğiniz, doğayı ve şehir hayatını birlikte yaşayacağınız Metrolife, yılın her gününü keyifle geçirmeyi vaat ediyor.


Keyifli alışverişin tadını çıkartın

Birbirinden özel mağaza, kafe ve restoranlar hem alışveriş yapmanız hem de sevdiklerinizle güzel bir gün geçirmeniz için evinizin yanı başında. 


Avrupa’nın en büyük hastanesine yakın konumuyla yüksek yatırım değeri

Sancaktepe metrosunun hemen yanındaki Metrolife projesi 15 bin kişinin çalışması planlanan şehir hastanesine de komşu.


Ödeme planlarıyla da kolaylık sağlıyor

Sinpaş, güçlü finans yapısıyla çok cazip ödeme seçenekleri sunuyor. 59-207 metrekare arasında 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire seçenekleri ile Metrolife, banka kredisiz ödeme planıyla da dikkat çekiyor.


Sinpaş Metrolife Proje Künyesi

Toplam Arsa Alanı: 19.000 m2

Konum: Sancaktepe/ İstanbul

Teslim Tarihi: Ağustos 2020

Konut Sayısı: 554

Metrekare Aralığı: 59-207

Konut Tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1

Web sitesi: www.sinpasmetrolife.com