Denizli’nin sahili olan en gözde projesi Aqua City’de yaşam başladı


Denizli’nin sahili olan en gözde projesi Aqua City’de yaşam başladı


Şehrin en hızla değerlenen ve en çok kazandıracak projesi Aqua City, Denizli’ye yepyeni bir çehre katarak yaşam kalitesini artırıyor. Farklı yaşam seçenekleri, hayata keyif katan sosyal donatılarıyla yaşamın başladığı Aqua City Denizli’de yeme içme kültürü, sosyal alanlar ve doğal güzellikler Sinpaş markası ve güveniyle bir arada sunuluyor.


Denizli’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de yaşam başladı, ışıklar yandı ve hayat daha da renklendi…44 yıllık deneyimiyle Sinpaş, metropol projelerinin keyifli, konforlu ve şık özelliklerini Denizliler ile ilk kez tanıştırdı. Aqua City Denizli dünya şehirleriyle rekabet edecek olanaklarla şehre canlılık katarken, Ege bölgesinin doğal dokusuna uygun güzellikleri de sunmayı ihmal etmedi. Aqua City Denizli, güvenliği, birbirinden ünlü markaların yer aldığı alışveriş merkezi, hemen yanı başındaki Çam Korusu’nun huzurlu manzarası, yatırım ve yaşam değeriyle Denizlilere ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.


Sinpaş Aqua City Denizli’nin farkı

İklimi: Aqua City Denizli yaz aylarında sıcak iklimiyle yayla yaşamını bir gelenek haline getiren Denizliler için serin bir cennet olma özelliğine sahip. Konumu nedeniyle serin hava akımının bulunduğu bir bölgede yer alan Aqua City, hemen yanı başında yer alan Çam Korusu ile evlere mis gibi çam kokusunun serinliği ve oksijeni getiriyor. Koruya bakan dairelerde huzur dolu bir manzaraya sahip olan projemizde, sağlıklı bir havada, keyifli günler yaşanıyor.


Sahili: Tropikal bölgeden getirilen özel kumların yer aldığı plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler, tropik bitkileri ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları ile projeden ev sahibi olmak isteyenlere bambaşka bir yaşamın kapılarını aralıyor.


Markaları: Aqua City Denizli’nin içinde yer alan ve 2016’nın ikinci çeyreğinden itibaren beri faaliyette olan alışveriş merkezi AquaMall, dünyaca ünlü moda ve yeme-içme markalarını ilk kez Denizlilerle buluşturdu. Dünyaca ünlü moda ve hazır giyim markası olan H&M, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi Starbucks ve Caribou Coffee, ‘Yol Boyu Lezzetleri’ konseptiyle meşhur olan Köfteci Yusuf, Aqua City Denizli’nin yanı başındaki Metro Grosmarket ve birçok ünlü kozmetik markaları Aqua City’nin hemen önündeki konumuyla site sakinlerinin yaşamını zenginleştiriyor.Bir açık hava AVM’si olan AquaMall AVM; birbirinden şık cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşme alanları ve sunduğu ilklerle şimdiden Denizlililerin buluşma noktası haline gelmiş durumda. 


Sosyal yaşamı: AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile Aqua City sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkânı sağlıyor. Denizli’nin en büyük spor kompleksi İstanbul Fitness A spor salonu, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, , basketbol sahaları, tenis kortları ve açık ve kapalı spor alanlarıyla sağlıklı bir yaşam için Aqua City Denizli sakinlerine hizmet veriyor. Projede yer alan geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi, Aqua City Denizli yaşamının önemli ayrıcalıklarından biri olarak öne çıkıyor.


Mimarisi: Aqua City Denizli’nin farkını ortaya çıkaran bir diğer özelliği de mimarisi. Proje mimarisiyle şehrin çehresini değiştiriyor ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan iç dekorasyonuyla benzerlerinden ayrışıyor. 


Çocuk dostu yaklaşımı: Aqua City Denizli, çocuklar için de tam bir oyun cenneti. Kumsalı, su kaydırakları, temalı parklarıyla, yaş gruplarına özel tasarlanmış ahşap oyun grupları da yer alıyor. İsmini sudan alan proje, suyun birbirinden farklı konseptini kullanarak, Denizli’de daha önce benzeri görülmemiş bir yaşam sunuyor. Kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kaşifleri gibi temalı parkları bulunan Aqua City’de, farklı yaş gruplarına hitap eden ahşap oyun grupları da bulunuyor.


Manzarası: Denizli’nin en yüksek kuleleri olan AquaTowers rezidans konforunda yaşamanın ayrıcalığını sunuyor. Denizli’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall’un hemen üzerinde yükselen AquaTowers ile Denizlililer şehrin tüm manzarasına hakim olurken Aqua City’nin tüm sosyal olanaklarından faydalanabiliyor, bir asansörle AquaMall’a inerek dünyaca ünlü markalardan alışveriş yaparak sevdikleriyle vakit geçirebiliyorlar.


Aquacity, şehrin gelişen batı aksının çehresini değiştiriyor

Proje, Şehrin otellerini, ticaret borsasını, fuar ve park alanlarını içine alan ve her geçen gün daha da gelişen batı aksında yer almasıyla da Denizlilere büyük avantaj sağlıyor. Aqua City Denizli, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda bulunuyor. Aqua City ile beraber giderek değerlenen bölgede planlanan bazı projeler arasında Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Sanayi Odası Hizmet Binası ortak yerleşkesi projesi öne çıkarken, üniversite, ticaret borsası ve büyük otel zincirleri de örnek gösteriliyor.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle bir turizm kenti olmasının yanı sıra düzenlenen yerel, ulusal ve uluslararası etkinliklerle de bölgenin eğitim, kongre, kültür ve sanat merkezi olan Denizli, tüm bu özellikleriyle bizim için yatırım açısından değerli şehirlerin başında geliyor.

Sinpaş Aqua City yatırımıyla birlikte Denizli’ye sadece içinde yaşayacakları daireler sunmuyor, projenin tüm detayları ile birlikte projeyi seçenlerin sosyal hayatına etki ediyor ve şehrin çehresini değiştiriyor.